Alt om Søndag

Ugens SØNDAG: Ekstra MAD-magasin til dig!

I denne uge følger der et stort madmagasin med masser af lækre opskrifter. med dit SØNDAG.

Solbjørg Højfeldts nye solorolle

Når skuespilleren Solbjørg Højfeldt i denne måned går på scenen med monologen »Kvinden ved 1000 grader« er det resultatet af tre års kamp for at få det til at lykkes. Men heldigvis er Solbjørg vant til at vente på de gode historier – både i sit arbejdsliv og i kærligheden.

De holder liv i de gamle erhverv

Du er tilgivet, hvis du synes, det  lyder som noget fra gamle dage – men rundtom i Danmark sidder tre kvinder, der i 2016 lever af at formgive hatte, skræddersy tøj og tilpasse sadler. For trods maskinproduktion og fabrikker i udlandet er der stadig brug for gode håndværkere, forklarer de.

Er du også glad for mad?

Der er masser af lækre opskrifter med sprøde grøntsager, fristende kager, delikate desserter, lækre forårsretter og meget, meget mere i MAD-magasinet, der følger med ugens SØNDAG.

SØNDAG nr. 14 er på gaden mandag d. 4. april 2016.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud

Kære læser

Forleden dag så jeg i en af tv-stationernes nyhedsprogrammer et indslag, som handlede om, hvor meget af det danske kulturliv, der faktisk holdes i gang af kvinder – og især kvinder i den mere modne alder, altså sådan nogle som os. Det er os, der går på udstillinger, i teatret, til foredrag og så videre, ligesom vi også scorer højt, når det kommer til skønlitteratur. Senere fandt jeg så i Dagbladet Politiken en beskrivelse af det, de kalder kulturkvinden. Avisen havde en boks, som beskrev hende, og jeg citerer: »De kulturbærende kvinder udgør 62 pct. af museumsbrugerne. De udgør 65 pct. af ordregiverne på teatrene… Gennemsnitlig alder er 55 år… Besøger et museum mere end fire gange om året og teatrene mere end tre gange om året. Kvinder læser gennemsnitlig mere skønlitteratur end mænd. 31 pct. læser skønlitteratur dagligt mod 14 pct. af mændene«. Og her på SØNDAG ved vi også, at kultur – i mange former – interessere jer læsere. Det kommer blandt andet til udtryk i vores ugentlige Spotlight-sider, hvor vi forsøger at komme lidt bredt rundt. I denne uge spænder vi fra en omtale af en argentinsk film over et teaterstykke om Tove Ditlevsen til en omtale af noget af de nye, Tivoli byder på i den kommende sæson. Plus meget andet, selvfølgelig. Jeg vil egnetlig gerne fremhæve disse sider, for jeg synes, at man her uge efter uge kan lade sig inspirere til en god kulturel oplevelse. Det håbet jeg også du synes.

God fornøjelse med ugens SØNDAG


Stinne Bjerre, chefredaktør

Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

Huden bliver ekstra belastet om vinteren, og derfor er det oplagt at forkæle huden lidt ekstra. En righoldig øjencreme til daglig eller fugtende maske et par gange om ugen kan gøre forskellen mellem mat og strålende hud. Chanel Hydramax + Active Moisture Mask, 75 ml, 355 kr. Tlf. 4499 9099.

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
Læs mere om: