Alt om Søndag

Ugens blad: SØNDAGs store adventsnummer

På søndag er første søndag i advent. Det fejrer vi i ugens SØNDAG med masser af hyggelig inspiration til julen.

Jeg kan ikke undvære at rejse og at synge

I 1980’erne blev den skotske sangerinde Maggie Reilly så berømt og turneerne så mange, at hun var nødt til at tage en pause. Men hun vendte stærkt tilbage og har stadig ingen planer om at gå på pension. I ugens SØNDAG fortæller hun om sit livs opture og kriser – og om hvorfor hun overvejer at forlade sit hjemland.

Græsenke på godt og ondt

Sømandskonen er den klassiske græsenke. I lange perioder er hun alene med børnene. Hun må tage sig af alt det praktiske og tage alle de nødvendige beslutninger. Det kan være et pres i dagligdagen og et stort ansvar, men også en stor frihed. Som »direktøren for det hele«
bestemmer hun selv. I denne uges blad kan du møde tre kvinder, der har erfaringer med græsenkens savn og bekymringer, men også med selvudvikling og styrke.

4 søndage til jul

På søndag et det første søndag i advent, som i de fleste danske hjem markeres med en adventskrans – eller i hvert fald med fire lys, der repræsenterer de fire søndage i advent. I ugens blad giver vi årets bud på adventskranse – fra den klassiske til den nemme.

Se også: SØNDAGs adventsforside bliver til

Kære læser

For mig er de fire adventssøndage op mod jul noget af det hyggeligste. Jeg glæder mig over at tænde adventskransen, og det gør jeg allerede om morgenen, for det er så hyggeligt at have selskab af levende lys, når vi spiser morgenmad. Det er også de søndage, vi ofte hygger med familie og venner – ikke sådan den store middag, bare lidt lækkert at spise og drikke – og det er nok ikke kun hjemme hos mig, der er tradition for den slags. Det blad, du sidder med i hånden, er SØNDAGs store adventshæfte, og her har vi prøvet at samle en masse inspiration til advent og jul. Inde i bladet finder du blandt andet nogle bud på smukke adventskranse, opskrifter på lækkerier til adventshyggen, ideer til, hvordan du kan dække et stemningsfyldt julebord, tips til flot gaveindpakning og meget, meget mere. Og så vil jeg gerne slå et slag for vores store interview i denne uge. Du husker helt sikkert hittet »Moonlight Shadow«. Vi har været så heldige at få lov at møde Maggie Reilly, der er sangerinden bag, så glæd dig til at læse, hvad vi har snakket med hende om på side 8.

Vil du med til en hyggelig dag med SØNDAG og Mette Blomsterberg? Læs mere her >>

God fornøjelse


Stinne Bjerre, chefredaktør

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

Huden bliver ekstra belastet om vinteren, og derfor er det oplagt at forkæle huden lidt ekstra. En righoldig øjencreme til daglig eller fugtende maske et par gange om ugen kan gøre forskellen mellem mat og strålende hud. Chanel Hydramax + Active Moisture Mask, 75 ml, 355 kr. Tlf. 4499 9099.

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
 

Køb billige bøger på nettet

Her kan du finde mange gode bøger >>

 

 

Læs mere om: