Alt om Søndag

Ugens blad: SØNDAG hylder efteråret

I denne uges SØNDAG kan du møde forfatteren Leonora Christina Skov.


Nu kan der ikke siges mere

Da forfatteren Leonora Christina Skov sprang ud som lesbisk, gik der adskillige år, hvor hun ikke så sine forældre. I foråret udgav hun sin seneste roman, og dagen efter døde hendes mor – en kvinde hun aldrig nåede at få et åbent og ærligt forhold til. Mød Leonora Christina Skov i denne i uges SØNDAG.

Når kvinder bærer våben

Det er ikke kun mænd, der har lyst til at have et våben i hånden. I ugens SØNDAG kan du møde tre kvinder, der i en sen alder har kastet deres kærlighed over henholdsvis bueskydning, fægtning og riffeljagt. Bliv klogere på, hvad kvinderne får ud af det. Og hvorfor alder og køn ikke er nogen hindring for at udleve sine inderste drømme.

Gyldne efterårsdage

Imens solen klæder skoven på i gyldne nuancer, klæder vi os varmt på, går raske ture i det fri og samler ind af naturens efterårsgaver. I denne uge hylder vi efteråret med et stort tema med kreative tips og gode idéer til en dejlig efterårsdag.

Kære læser
Høj blå himmel. Røde, brune, gyldne farver. Blæstens raslen i træer og buske. Efteråret er på mange måder en smuk tid. Jeg vil ikke påstå det er min yndlingsårstid, dertil er jeg for kuldskær, men alligevel nyder jeg det, når årstiden viser sig fra sin bedste side. Jo, jeg ved også godt, at efteråret også kan være en masse regnvejr, men når muligheden byder sig, så er det bare om at komme ud og gå en tur i skoven og suge til sig af de fabelagtige farver, naturen viser frem lige nu. Og så må jeg indrømme, at efter en sommer, hvor vi har været meget ude, nyder jeg også at blive indendørs, tænde op i brændeovnen og sætte mig godt til rette med en bog i sofaen. I denne uges SØNDAG har vi viet otte sider til efterårets sysler. For der er rigtig meget at komme efter i disse måneder. Ud over skovture, er naturen rigtig gavmild, så hvis man har lyst til at samle svampe, plukke æbler, samle bær eller plante et blommetræ, så er det nu. Vi giver dig en masse gode råd og inspiration til dejlige efterårsdage på siderne 32-39.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Og så vil jeg også lige sige, at du stadig kan nå at tilmelde dig vores Forkæl dig selv-dage. Jeg siger dig, det er super hyggeligt, og jeg glæder mig vildt meget til at møde en masse af SØNDAGs læsere. Se mere på side 28-31

God fornøjelse med ugens blad


Stinne Bjerre, chefredaktør

Vil du med til Forkæl dig selv-dagen?

Kom og bliv forkælet til vores store dag, hvor vi har inviteret kompetente og anerkendte eksperter, der vil guide dig til et nyt look med hårstyling, makeup, mode og smykker samt give dig tips til sund hud og indre velvære. Kort sagt, en spændende og inspirerende dag spækket med oplevelser, ny viden og hygge for dig og dine veninder.


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

Huden bliver ekstra belastet om vinteren, og derfor er det oplagt at forkæle huden lidt ekstra. En righoldig øjencreme til daglig eller fugtende maske et par gange om ugen kan gøre forskellen mellem mat og strålende hud. Chanel Hydramax + Active Moisture Mask, 75 ml, 355 kr. Tlf. 4499 9099.

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
 

Køb billige bøger på nettet

Her kan du finde mange gode bøger >>

 

Læs mere om: