Alt om Søndag

Ugens blad: Nyt nummer af Kvinder med Kurver

Med ugens SØNDAG følger et nyt nummer af "Kvinder med Kurver". Magasinet byder bl.a. på et stort interview med sanger Marie Carmen Koppel, et tema om kropskultur kloden rundt, makeuptips og masser af mode!

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud

Entreprenør i hjertet

Fra at være en af de første kvindelige sportsjournalister og tv-vært på et hav af udsendelser, blev Line Baun Danielsen fyret ud af det blå i 2008. Trods alle fordomme har hun genskabt sin karriere på TV 2 Lorry – en kamp, der krævede alt af hendes medfødte entreprenørgen.

Hverdagens heltinder

Vi kender alle kvindelige superhelte fra film, men hverdagens heltinder er ofte dem, der giver en hånd, når der er allermest brug for det. Igen i år hylder SØNDAG landets frivillige med Heltindeprisen. I denne uge kan du møde Bitten, Bente og Janett, der var blandt de skønne, stærke kvinder, som blev indstillet sidste år.

Derfor behøver du ikke finde dig i høfeber

For nogle er forårets grønne skær livgivende og ren optur – for andre markerer det overgangen til høfebersæsonen, komplet med kløende øjne, stoppet næse og vejrtrækningsbesvær. Men du behøver langtfra acceptere polleninvasionen – læs med i denne uges SØNDAG.

Kvinder med kurver

På SØNDAG hylder vi kurverne, og derfor arrangerede vi i sommers en dansende flash mob. Nu er én flash mob blevet til flere, da kvinderne tog på roadtrip i Danmark. Se med her!

SØNDAG nr. 9 er på gaden mandag d. 29. februar 2016.

Fik du fat i de første numre af Kvinder med Kurver?

Kære læser
Kan du huske, at vi her på SØNDAG sidste år indstiftede en ny pris: Heltindeprisen? Det er en pris, som hylder alle de kvinder, som frivilligt og ulønnet lægger et stort arbejde i at hjælpe andre. Jeg er rigtig glad for den pris, for jeg synes virkelig, at der er stor grund til at kaste lidt lyd på det arbejde, som ydes og – ikke mindst – på de kvinder, som har så meget overskud i sig, at de – på mange måder temmelig upåagtet – bruger en masse af deres tid og liv på at gøre en forskel. Og ja, de GØR en forskel, jeg vil endda gå så langt som til at sige, at uden disse mange frivillige hænder, så ville det være svært at få vores samfund til at hænge sammen. Så vi har valgt igen i år at kåre en heltinde. Og vi sætter hele processen i gang i denne uge. Det er nemlig jer derude, som vi beder om at nominere en kvinde, som I synes skal vinde prisen. Det kan I gøre på www.søndag.dk. Nomineringsperioden var nogle uger, hvorefter vores dommerpanel, som igen i år består af Hanne Reintoft, Mimi Jakobsen, Lisbeth Zornig og undertegnede, vælger finalisterne. Derefter er det igen jer, der skal på banen og stemme om den endelige prismodtager. Jeg håber meget, du, kære læser, vil være med, så slå op på siderne 16-22 og læs ugens tema, som tager udgangspunkt i Heltindeprisen 2016.

Du kan nominere en kvinde til SØNDAGs heltindepris her.

God fornøjelse med ugens blad

Stinne Bjerre, chefredaktør


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

Huden bliver ekstra belastet om vinteren, og derfor er det oplagt at forkæle huden lidt ekstra. En righoldig øjencreme til daglig eller fugtende maske et par gange om ugen kan gøre forskellen mellem mat og strålende hud. Chanel Hydramax + Active Moisture Mask, 75 ml, 355 kr. Tlf. 4499 9099.

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
Læs mere om: