Alt om Søndag

Ugens blad: Mette Blomsterberg juler i SØNDAG

I denne uge fortæller Mette Blomsterberg om knas i kærlighedslivet, om at køre ud over kanten og om at give slip


Det er o.k. at være sårbar

Mette Blomsterberg ser altid så rolig og kontrolleret ud, når hun tryller med kager og andet bagværk på skærmen. Men bag facaden rummer den rappe konditor også meget andet bl.a. sårbarhed, generøsitet og omsorgsfuldhed. Mød Mette Blomsterberg i denne uges SØNDAG.

Kunne du tænke dig at julehygge med Mette Blomsterberg den 15. december? Læs mere her

Bryd rutinen

Det kan være svært at komme ud af hverdagens trummerum, men det kan give masser af overskud, hvis man gør det. I ugens blad kan du møde tre kvinder i forskellige livssituationer, der på hver deres måde har styrket hverdagen ved at komme ud af deres vante riller. Du får også gode råd til at bryde rutinen af en ekspert i positiv psykologi.

Stor guide til shapewear

Du har fundet den flotte kjole frem og er klar til julefest. Men hvad er det? De buler plejer da ikke at være så iøjefaldende. Det kan der gøres noget ved i en ruf, uden at du skal styre uden om alt det gode til ganen. Shapewear er næsten magi. Og opstrammende lingeri af god kvalitet er ikke ubehageligt og klaustrofobisk at have på. Du mærker det ikke. Du får en stor shapewear-guide i ugens SØNDAG.

Kære læser
Som du sikkert har opdaget, så er Mette Blomsterberg tæt knyttet til SØNDAG i denne tid. Det er fordi, vi har aftalt med hende, at hun i år fungerer som en slags værtinde for julen her hos os. Det er vi rigtig glade for, for vi synes, at Mette, ud over at være et super sødt menneske, er den helt rigtige til at give os – og jer læsere ikke mindst – de bedste tips og tricks til bagværk, madlavning og julepynt. Hver uge op mod jul kan du læse med i Blomsterbergs brevkasse, hvor Mette svarer på spørgsmål – du kan selvfølgelig også selv skrive til hende – og med jævne mellemrum vil Mette selv dukke op i SØNDAG og fortælle om sig selv og sin og familiens jul. I løbet af julenumrene bringer vi ligeledes nogle af hendes lækre juleopskrifter fra både det søde og salte køkken. I denne uge kan du møde Mette i det store forsideinterview og også få nogle gode opskrifter, der passer perfekt til en julefrokost. Og snyd heller ikke dig selv for at deltage i konkurrencen om at vinde et Mette Blomsterberg kobbergrydesæt. Med andre ord: SØNDAG og Mette juler hver uge helt frem til uge 52.

God fornøjelse


Stinne Bjerre, chefredaktør

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

Huden bliver ekstra belastet om vinteren, og derfor er det oplagt at forkæle huden lidt ekstra. En righoldig øjencreme til daglig eller fugtende maske et par gange om ugen kan gøre forskellen mellem mat og strålende hud. Chanel Hydramax + Active Moisture Mask, 75 ml, 355 kr. Tlf. 4499 9099.

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
 

Køb billige bøger på nettet

Her kan du finde mange gode bøger>>

 

 

Læs mere om: