Alt om Søndag

Ugens blad: Lader du følelserne bestemme?

I denne uges SØNDAG får du et stort interview med Anne Sofie Espersen

Jeg har ikke længere brug for nogen, der klapper

Som barn blev hun mobbet i skolen. Hun følte sig anderledes og længtes efter noget andet. Skuespiller Anne Sofie Espersen, aktuel i fiktionsserien Norskov på TV 2, har sluttet fred med barndommens land. Nu nørder hun med naturvidenskab og har faktisk ikke længere behov for rampelyset. Læs det store interview i denne uges SØNDAG.

Vi overlevede kræft

Med en kræftdiagnose rykker  døden pludselig tæt på – men heldigvis sker der hele tiden fremskridt inden for behandlingsmetoderne. I ugens SØNDAG kan du møde to kvinder, der i dag kan fejre, at de overlevede – og er kommet styrkede ud af – alvorlige tilfælde af kræft.

Er du spontan?

Længes du efter frihed til bare at være dig selv og kunne være langt mere spontan? Så er du ikke alene, for de færreste af os slår en høj latter op eller græder foran andre, af frygt for hvad de vil tænke. Vi behersker os, men for meget beherskelse er ikke sundt. Til gengæld er det sundt at vise følelser og turde være spontan. I ugens SØNDAG viser vi dig vejen.

Kære læser
Tid og lyst til det uplanlagte Min mand siger nogle gange, at jeg er mere vanedyr end en gammel kat. Selv om han – er jeg sikker på – mener det sødt og kærligt, så er jeg alligevel ikke ret glad for udsagnet. For som vi alle ved, så er der jo ikke noget, gamle katte hader mere end forandringer, og så slem synes jeg altså ikke, jeg er. O.k., det er rigtig, at jeg godt kan lide at planlægge ting. Det er også rigtigt, at jeg har mine rutiner. Og jeg er med på, at jeg ikke synes, det er det fedeste, hvis det ringer på døren om søndagen, mens jeg stadig har morgenhår og kimono på, og det så er nogle, som lige kom forbi og tænkte, at det kunne være hyggeligt med et spontant besøg… Men jeg vil vove at påstå, at jeg altså godt kan være spontan. Og heldigvis. For indimellem er det da dejligt at gøre det uventede. At få en god idé og så gøre det i stedet for det, man egentlig havde planlagt. I flere år holdt vi for eksempel bilferie i Italien, og noget af det bedste ved de ferier var, at de var spontane, forstået på den måde, at vi ikke havde planlagt andet end tidsrummet, vi skulle være væk. Vi havde simpelthen givet os selv muligheden for at sige »Nå, skal vi ikke køre til venstre i dag og se, hvad der sker?« Det var skønt.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

I denne udgave af SØNDAG kan du læse om, hvorfor det ikke bare er dejligt indimellem at være spontan. Nej, det er sørme usundt ikke at være det. Så slå op på siderne 42-44, og læs, hvor vigtigt det er at lade følelserne bestemme – bare af og til.

God læselyst


Stinne Bjerre, chefredaktør

Vil du med til Forkæl dig selv-dagen?

Kom og bliv forkælet til vores store dag, hvor vi har inviteret kompetente og anerkendte eksperter, der vil guide dig til et nyt look med hårstyling, makeup, mode og smykker samt give dig tips til sund hud og indre velvære. Kort sagt, en spændende og inspirerende dag spækket med oplevelser, ny viden og hygge for dig og dine veninder.

Læs mere HER >>


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

Huden bliver ekstra belastet om vinteren, og derfor er det oplagt at forkæle huden lidt ekstra. En righoldig øjencreme til daglig eller fugtende maske et par gange om ugen kan gøre forskellen mellem mat og strålende hud. Chanel Hydramax + Active Moisture Mask, 75 ml, 355 kr. Tlf. 4499 9099.

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
 

Køb billige bøger på nettet

Her kan du finde mange gode bøger >>

 

Læs mere om: