Alt om Søndag

Ugens blad: Et bakkebarn gør sin pligt

I denne uges SØNDAG fortæller Dot Wessman om at få slået sit liv ud af kurs og om at komme tilbage i vante omgivelser. Psst...! Husk at SØNDAG er på gaden allerede lørdag!

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Stort interview med Dot Wessman

Dot Wessmans liv blev slået ud af kurs, da hendes datter blev hårdt kvæstet i en bilulykke i februar. Samtidig blev hun single. I dag er hun på vej tilbage til et nyt liv i de vante omgivelser i Bakkens Hvile.

Se Dots videohilsen nederst i denne artikel.

Kvinderne bag succeserne

Du har sandsynligvis set deres arbejde, men du kender dem ikke. For disse tre kvinder arbejder bag kulisserne på nogle af de største hits inden for tv, bøger og film. I denne uge kan de møde Mia, Mette og Meta, der afslører, hvordan de er blevet det, de er: Gode, rigtigt gode. 

Før julefreden sænker sig

Man kan sagtens hygge og stresse på samme tid. Især i julen, mener konditor Mette Blomsterberg, der juleaftensdag har fuld damp på. Familien holder nemlig ikke kun jul den 24. december, de har også huset fuld af fødselsdagsbrunchgæster. Til gengæld foregår 1. juledag
i sofaen i pyjamas.

Se videoen hvor Mette Blomsterberg laver julepynt

Har du deltaget i årets julekalender for kvinder? Du kan stadig nå at være med her >>

Kære læser
Når jeg den 24. december sætter mig ved julebordet omkranset af min mand, min bror og svigerinde og deres yngste datter, så ved jeg, det bliver en af årets hyggeligste aftner. Jeg vil have gjort mit yderste for at have dækket et smukt bord. Ovre i hjørnet vil det pyntede juletræ stå, parat til at blive tændt efter middagen – med levende lys, ingen lyskæder her – så vi kan nyde synet, mens vi drikker kaffe og udveksler julegaver. Og dagen efter – for jo, familien overnatter – vil vi stå op til et hyggeligt morgenbord og formentlig senere gå en tur, og resten af dagen står den på total afslapning, hvor juletræet nok skal tændes en ekstra gang, når mørket falder på. Jeg elsker jul. Jeg elsker traditionerne, hyggen, lysene, pynten, samværet med  familie og venner. Ja, alt det, der hører sig til. Men jeg ved også godt, at ikke alle har det på samme måde. Jeg kender mennesker, der ikke kan holde julen ud, fordi de synes, den er blevet for kommerciel. Jeg kender andre, som på grund af dødsfald eller sygdom ikke er i det allerbedste julehumør. Og atter andre foretrækker af forskellige grunde at rejse væk i juledagene. Det er helt fair, og alle skal selvfølgelig holde (eller lade helt være) den jul, de synes er den bedste.  Jeg ved ikke, hvordan din jul er, kære læser, men uanset hvordan du tilbringer højtiden, så skal der herfra lyde et fuldtonet: rigtig glædelig jul.

Har du deltaget i SØNDAGs store julekonkurrence? Der er præmier for over 140.000 kr.! Gå til konkurrencen her >>

God fornøjelse med ugens blad


Stinne Bjerre, chefredaktør

Dot fortæller om ugens SØNDAG:


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

Huden bliver ekstra belastet om vinteren, og derfor er det oplagt at forkæle huden lidt ekstra. En righoldig øjencreme til daglig eller fugtende maske et par gange om ugen kan gøre forskellen mellem mat og strålende hud. Chanel Hydramax + Active Moisture Mask, 75 ml, 355 kr. Tlf. 4499 9099.

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
 
 

 

 

Læs mere om: