Alt om Søndag

Ugens blad: Åh, bøger...

Med denne uges SØNDAG får du et flot tillæg om efterårets mange bøger

Tag dig selv alvorligt, men ikke højtideligt

Fra et spansk militærkup til et hemmeligt system blandt kvinderne på TV Avisen og et parforhold ud over det sædvanlige. Lone Kühlmann har altid gjort tingene på sin egen måde – også nu, hvor hun er i konstant bevægelse. Væk fra brok og tristesse og mod nye kapitler. Læs det store interview i denne uges SØNDAG.

Hvornår kan brystkræft helt undgås?

Babser, gajoler, attributter, meloner, madpakker, fordele. Kært barn har mange navne. Alle kvinder har et forhold til deres bryster. Et forhold, som kan blive ændret fuldstændig, hvis man en dag får at vide, at der er en kræftknude. Brystkræft er nemlig stadig den kræftform, som slår flest kvinder ihjel, men i løbet af de senere år har forskningen og behandlingen resulteret i, at langt flere overlever sygdommen. Du får et stort tema om brystkræft i ugens blad.

Efterårets bøger

I denne uge følger der også et flot tillæg om efterårets bøger med dit SØNDAG. Glæd dig bl.a. til at møde den bogaktuelle forfatter Majse Njor, Sissel-Jo Gazans guide til Berlin samt guiden til de bedste bøger.

Kære læser
Jeg elsker bøger, og det har jeg altid gjort. Lige fra jeg var helt lille – og jeg lærte faktisk ret hurtigt at læse – har en af mine allerstørste fornøjelser været at fordybe mig i litteraturens verden.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Men det er ikke bare det at læse, jeg holder af, det er også selve den fysiske bog. Jeg kan stadig huske dengang, man skulle sprætte nogle bøger op (findes det overhovedet mere?) og følelsen, jeg fik, mens jeg gjorde det; det var som at åbne en gave. Jeg læser stadig masser af fysiske bøger, men jeg er også storforbruger af elektroniske bøger, for jeg synes simpelthen, at det er super smart at kunne have min tablet med i toget, i bussen og ikke mindst på ferier, så jeg slipper for at slæbe rundt på tunge bøger.

I denne uge får du sammen med SØNDAG et ekstra tillæg, hvor du blandt andet kan læse om efterårets bogudgivelser – og jeg lover dig, der er masser af spændende bøger i vente – så hvis du er lige så vild med at læse, som jeg er, så er jeg sikker på, at du også finder et par bogoplevelser, du kan se frem til. Og så skal jeg da lige huske at fortælle, at vi også har et tilbud på et par e-bøger. Se mere på side 26-27 i bogtillægget.

Stinne Bjerre, chefredaktør


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

Huden bliver ekstra belastet om vinteren, og derfor er det oplagt at forkæle huden lidt ekstra. En righoldig øjencreme til daglig eller fugtende maske et par gange om ugen kan gøre forskellen mellem mat og strålende hud. Chanel Hydramax + Active Moisture Mask, 75 ml, 355 kr. Tlf. 4499 9099.

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
 

Køb billige bøger på nettet

Her kan du finde mange gode bøger  >>

 

Læs mere om: