Alt om Søndag

Hvilke briller klæder dig?

Vi er kun udstyret med et sæt øjne, så det gælder om at passe på dem hele livet – og hos Profil Optik, som du kan møde til Forkæl dig selv, er briller ikke ”bare” briller. De skal passe til både din personlighed og din hverdag

Er du begyndt at bruge briller med glidende overgang? Det kan være en udfordring - men hos Profil Optik kan du få brilleglas, er tager højde for det også! Briller er nemlig ikke bare briller. Der skal tages højde for individuelle mål, som fx dine øjnes placering i ansigtet, øjnenes krumning og måden du hælder hovedet på, når du læser.

Stel fås i alverdens former, farver og materialer. Det mest almindelige materiale er nok acetat, som er mange tror er plastic, men som rent faktisk er et naturligt og allergivenligt materiale, der består af genanvendelige materialer såsom bomuld og papirmasse. Disse stel passerer typisk 100 hænder, før de ender hos forbrugerne. Titanium er også et meget anvendt materiale, ligesom kulfiber og horn også kan findes på hylderne.

Mød Profil Optik på Forkæl dig selv, hvor du kan få målt dit syn – og få råd og vejleding i hvile brillestel, der klæder netop dig!

Dem kan du møde til Forkæl dig selv