https://imgix.femina.dk/media/sondag/2014/02/08/anne-sofie-espersen/anne-sofie-espersen-stor.jpg
Selvudvikling

Anne Sofie Espersen: Vi skal ikke have børn sammen

17. februar 2014
af Britta Bjerre, redigeret af Trine Fisker
foto Bo Lynge, Birger Storm og All Over Press
De har 5 sammenbragte børn, men Anne Sofie Espersen og hendes kæreste sanger og musiker Mark Linn skal ikke have børn sammen, fortæller hun

Skuespiller Anne Sofie Espersen, der i øjeblikket er aktuel i komedien Klassefesten 2, der har Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus, Troels Lyby i hovedrollerne, har med egne ord bevæget sig ind i en meget ny fase.

Hun er flyttet sammen med kæresten Mark Linn, der er skuespiller og sanger, og det betyder at de ikke kun er de to kærester i lejligheden på Østerbro. De er også 5 sammenbragte børn.

Og ja det skaber da lidt forhindringer i hverdagen, men det skal ikke forhindre de to i at være sammen.

Tidligere tv-vært Mette Walsted Vestergaard om sin skilsmisse: Jeg var i granatchok. På søndag.dk fortæller hun om 2013, der blev året, hvor hun var på barsel, blev skilt, blev alenemor og sagde op som vært på Tv Avisen

Godt vi først mødte hinanden nu

Det føles på en eller anden måde som skæbnebestemt, indskyder hun lige så stille, at de skulle mødes i forbindelse med en forestilling og på et tidspunkt, hvor hun ikke havde nået at få visiret op.

- Du ved, mange skilte kvinder og også mænd der er blevet gået, de får ligesom et filter på. Det havde jeg slet ikke nået at etablere, fortæller Anne Sofie Espersen om mødet med Mark Linn til SØNDAG.

Cecilie Beck, der er gift med udenrigskorrespondent Rasmus Tantholdt, afviser at de to skal have børn sammen. På søndag.dk forklarer hun hvorfor

Indimellem kan hun godt tænke på det som en sorg, at de ikke mødte hinanden før.

- Jeg kunne godt tænke mig at se, hvordan det ville se ud, når to mennesker, der elsker hinanden så højt, fik et barn sammen. Men omvendt tænker jeg også, at det måske er godt, at vi først mødte hinanden på et tidspunkt, hvor vi havde fået slebet kanterne, og indsigten var blevet lidt større, siger hun.

https://imgix.femina.dk/krimiboeger-artikelbanner-620x300.jpg

Nu er det tid til noget andet

Hun kunne jo med sine 40 år sagtens nå at få flere børn. Men det siger hun nej til.

- Det ville være ultimativt romantisk at få et barn med Mark. Jeg har altid elsket at være gravid, og jeg elsker småbørn, og jeg ammede alle mine børn, til de var to år. Jeg har virkelig holdt af den nærhed og er gået helt i zen med det. Til gengæld har jeg været der tre gange. Og nu er det tid til noget andet, siger hun.

Bodil Jørgensen om at blive gravid som 47-årig: Jeg troede, det var overgangsalderen. På søndag.dk fortæller hun, hvordan omverdenen har reageret på, at hun blev mor i så sen en alder

Det er blandt andet tid til storfamilie - sammen har Anne Sofie Espersen og Mark Linn 5 børn.

- Det var da ikke videre praktisk, at vi lige skulle have hinanden, med børn, med to svingende skuespiller-indkomster, med skidt og kanel. Måske skulle jeg have fundet mig en sponsor, en eller anden djøf'er i Hellerup, som ingen børn havde, og så kunne jeg selv gå rundt og være kunstneragtig? Eller jeg kunne også have valgt bare at være alene og ikke elske nogen igen. Men nu valgte jeg altså en pakke med så mange udfordringer som overhovedet muligt. Og det valg er jeg lykkelig for, siger hun.

Vi kan skændes så det brager

Og hun er heller ikke i tvivl om, at hun gerne vil holde fast i ham i lang tid.

- Jeg vil gerne beholde ham, og sandsynligheden er der også for, at det sker, for vi er meget bevidste om, hvem vi er, og hvad vi kan, og hvad vi ikke kan, og vi øver os hele tiden i at tale om det, siger hun og tilføjer:

- Det er jo ikke, fordi vi ikke også er udfordret. Vi kan skændes, så det brager, fordi vi netop begge er sensitive mennesker. Men jeg begærer ham stadig, mens jeg står og skændes med ham. Og det er også det, jeg mener med at være passionerede. Vi er forbundet på et plan, som ikke handler om børn og realkreditlån og sikkerhed, siger Anne Sofie Espersen.

https://imgix.femina.dk/sund-banner_0.jpg

Læs også