https://imgix.femina.dk/media/694eed37b13b4f96b69fa5af9d4cd002.jpg
Mad

Salat med hvedekerner

12. maj 2009
af Beagle Iuel-Brockdorff
Tid: Ca. 45 min. + afkølingstid3 dl hvedekernerSaltPeber250 g cherrytomater, skåret i halve250 g snittede, grønne asparges250 g ærter (brug resten til

Tid: Ca. 45 min. + afkølingstid

3 dl hvedekerner
Salt
Peber
250 g cherrytomater, skåret i halve
250 g snittede, grønne asparges
250 g ærter (brug resten til italiensk salat)
Snittet salat
Hakket persille eller brøndkarse
Olie-eddike-dressing, evt. med hvidløg

Kog hvedekernerne i dobbelt så meget vand tilsat lidt salt, i ca. 35 min., til de er færdige, men stadig har lidt bid. Læg dem på en tallerken til afkøling.

Bland alle grøntsagerne i en salatskål, og vend kernerne i sammen med dressing-en. Servér toppet med hakket persille eller brøndkarse.

Man kan evt. servere brød til.

Opskrifter på andet tilbehør her

Pæresalat med lysegrøn dressing

Kammuslinger med melon og ananas

Læs også