Lammechops
Aftensmad

Lammechops

8. august 2012
af Camilla Zarah Lawes
En dejlig opskrift på mørt lam, server med Tzatziki til og gør den til en græsk oplevelse

Det skal du bruge

  • Lammeryg, 200 g pr. pers.
  • Havsalt, friskkværnet peber
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk hakket timian
  • Skal fra 1 usprøjtet/øko-citron

Lammechops (Tid: 30 min.)

Fremgangsmåde

  1. Lammet steges på en tør pande - med fedtkanten nedad.
  2. Krydr med salt, peber, fintrevet hvidløg og timian.
  3. Steg kødet mørt i en 180 grader varm ovn i 10-15 min., afhængig af hvor rødt det skal være.
  4. Lad kødet hvile i 5 min. og skær det ud, så hver person får tre-fire ben. Drys med salt, peber og friskrevet citronskal.
  5. Servér med tzatziki og græsk salat.

Se flere opskrifter med lam her.

Læs også