Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Lammechops
8. august 2012
af Camilla Zarah Lawes
En dejlig opskrift på mørt lam, server med Tzatziki til og gør den til en græsk oplevelse
Det skal du bruge
Lammeryg, 200 g pr. pers.
Havsalt, friskkværnet peber
2 fed hvidløg
3 spsk hakket timian
Skal fra 1 usprøjtet/øko-citron
Lammechops (Tid: 30 min.)
Fremgangsmåde
Lammet steges på en tør pande - med fedtkanten nedad.
Krydr med salt, peber, fintrevet hvidløg og timian.
Steg kødet mørt i en 180 grader varm ovn i 10-15 min., afhængig af hvor rødt det skal være.
Lad kødet hvile i 5 min. og skær det ud, så hver person får tre-fire ben. Drys med salt, peber og friskrevet citronskal.
Servér med tzatziki og græsk salat.
Se flere opskrifter med lam her.
Opskrifter med lam
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også