Fiskefrikadelle-sandwich
Aftensmad

Fiskefrikadelle-sandwich

5. juli 2010Opdateret 10. april
af Louise Dandanell Ørsted
Lækker opskrift på fiskefrikadellesandwich. Smager godt både til frokost og aftensmad. En sikker klassiker for hele familien!

FISKEFRIKADELLER

  • 500 g blandet fisk
  • 2 æg
  • 1½ spsk mel
  • 2 spsk fløde
  • Salt og peber
  • Fedtstof til stegning

SANDWICH

  • 4 boller
  • 4 fiskefrikadeller
  • ½ dl mayonnaise
  • 1 tsk grovkornet sennep
  • 1 lille fed hvidløg
  • Salatblade
  • Jalapeños
  • Soltørrede tomat

Fremgangsmåde

  1. Blend fisken med de øvrige ingredienser.
  2. Krydr godt med salt og peber og lad farsen hvile en halv times tid på køl.
  3. Steg frikadellerne i smør på en pande ved middel varme. Så er der også til frokosten dagen efter eller til aftensmaden.
  4. Halvér boller og fiskefrikadeller.
  5. Bland mayonnaisen med sennep til en »dijonnaise« og preshvidløget i.
  6. Smør det på bollerne.
  7. Fordel salat, jalapeños, soltørrede tomater og fiskefrikadeller i bollerne.
  8. Hvis du skal på picnic kan du pakke sandwicherne ind i husholdningsfilm og lægge dem køligt, til I skal af sted.

Se flere opskrifter på sandwich her.

Læs også