Isruller med knas
Desserter

Isruller med knas

21. september 2009Opdateret 3. april
af Julie Brüniche-Olsen
Denne dessert er et hit – og en lille hemmelighed i snydekøkkenet. Jeg har valgt Toms Dronning Mandler, men du kan også nemt lave din helt personlige version med fx krokant, chokolade og nødder eller en anden slags knas.

Det skal du bruge (4 pers)

  • 1 l vaniljeis, evt. Isis fra Hansens
  • 2 pakker dragee mandler/nødder, evt. Toms Dronning Mandler
  • Chokoladesauce, fx fra Odense

Fremgangsmåde

  1. Tag isen ud af fryseren og pakken. Skær den på langs i fire stave, og læg hver isstav på et stykke husholdingsfilm.
  2. Rul filmen stramt om isen, sno enderne sammen og rul forsigtigt isen på bordet med hånden.
  3. Læg rullerne tilbage i fryseren.
  4. Hak chokolademandlerne groft.
  5. Tag rullerne ud af fryseren lige inden servering, fjern filmen og rul isen i chokoladen/nødderne.
  6. Server straks de flotte, knasende ruller med lidt tegnet chokoladesauce.

Få flere opskrifter på is her.

Læs også