Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Hjemmelavet rabarber-marmelade
18. oktober 2011
Opdateret 5. april
af Julie Hey
Hjemmelavet rabarber-marmelade, som kan serveres til scones og vil være perfekte til et teselskab fyldt med lækkerier...
Det skal du bruge
500 g rensede rabarber, evt. fra frost
1 dl sukker (90 g)
½ vaniljestang
½ dl vand
Atamonskyllede glas
Fremgangsmåde
Skyl rabarberne og fjern enderne.
Skær stænglerne i mindre stykker, læg dem i en gryde og vend med sukker.
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og kom korn og -stang i gryden. Tilsæt vand og kog rabarberne møre i 10-15 min. ved middelvarme.
Køl rabarbermarmeladen ned og server den til lune scones.
Opbevares i Atamonskyllede glas i køleskabet.
Se flere opskrifter på marmelade og syltetøj her.
Opskrifter på marmelade og syltetøj
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også