Vibekes citronkage
Brød og bagværk

Vibekes citronkage

9. oktober 2008
af Louise Dandanell Ørsted
En klassisk kage og et sikkert hit. Den kan alle lide.

TID: 65 min.

150 g blødt smør
250 g sukker
4 æg
Saft og skal af 1 usprøjtet citron
2 dl yoghurt
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Glasur af: 200 g flormelis, 1 spsk blødt smør og citronsaft

Tænd ovnen på 180 grader.

Prøv også:

Citronkager Cupcakes Æbletærte-snitter Marengstærte med citron-marmelade

Pisk smør og sukker sammen.

Pisk æggene i et ad gangen.

Rør citronsaft, citronskal og yoghurt i.

Sigt hvedemel og bagepulver i dejen.

Hæld dejen i en smurt springform og bag den ca. 45 minutter.

Afkøl kagen.

Rør flormelis, smør og citronsaft sammen og smør det over kagen.

Læs også