Kærlighed & kager

I SØNDAGs podcast-serie ”Kærlighed & Kager” møder journalist Rikke Hast en række kendte og livskloge danske kvinder til en hyggelig snak om kærlighed over en kop kaffe og et stykke kage - valgt af dagens gæst. Vi taler om kærligheden i alle dets facetter og afskygninger. Det kan være kærligheden til ham, man aldrig fik, ham, man mistede, eller ham, man har levet sammen med i 25 år og stadigvæk elsker højt. Lyt med. Vi lover, at du bliver både underholdt og inspireret. Opskrifterne på de kager, vi spiser i hvert afsnit, kan du finde her, hvis du skulle få lyst til selv at bage og smage.

Sådan lytter du med

Den nemme måde: Find det afsnit, du gerne vil høre (de ligger herunder), skru op for højttaleren på din computer/ipad/telefon og tryk på play-symbolet. 

Hvis du ønsker det, kan du også abonnere på SØNDAGs podcast f.eks. i itunes. Læs mere her, hvis du vil have en trin-for-trin-guide til, hvordan du gør.

 

EPISODE 5: Katrine Marie Guldager 

I denne ”Kærlighed & Kager”-podcast møder SØNDAGs Rikke Hast forfatter Katrine Marie Guldager til en snak om kærlighed, kvinderoller, kollektiv og kartoffelkager. Vi hører bl.a. om, hvordan Katrine mødte sin ni år yngre mand til salsa-rytmer på dansegulvet og om, hvorfor hun synes, det er forfriskende som par at være ret så  ”forskellige”. Vi taler også om vigtigheden af at prioritere hinanden og om indimellem have behov for at skærme sig som familie.

 

EPISODE 4: Maria Montell

I denne ”Kærlighed & Kager”-podcast møder SØNDAGs Rikke Hast sangerinden Maria Montell til en snak om at danne par privat og professionelt med Tomas Villum Jensen. Tomas måtte i længere tid gøre kur til Maria, men til sidst vandt han hendes hjerte. Vi taler også om de små ting i hverdagen, der vækker ”instant” lykke. 

 

EPISODE 3: Annette Heick 

I denne episode af ”Kærlighed & Kager” møder SØNDAGs Rikke Hast Annette Vollmer Heick til en snak om kærligheden og ikke mindst kampen for den, da Annettes mand Jesper kom alvorligt til skade under en familieferie i Thailand. Men vi hører også om Annettes nyfundne feminine sider. Og så smager vi på søde marengs – som ifølge Annette godt kunne have fået lidt mere kærlighed.

 

EPISODE 2: Vigga Bro

I denne ”Kærlighed & Kager” podcast møder SØNDAGs Rikke Hast Vigga Bro til en snak om at finde den store kærlighed og miste den igen. Om at lære at leve med savnet og om at blive mormor midt i sorgen. 

 

EPISODE 1: Mette Blomsterberg

I denne første udgave af podcasten  ”Kærlighed & Kager” møder SØNDAGs Rikke Hast Mette Blomsterberg til en snak om at møde sit livs kærlighed, der kom direkte fra et ”Bad Taste Party”, men havde rare øjne og var yderst galant. Hør også, hvad Mette mener om at køre parløb både professionelt og privat og om det at lade sine snart voksne døtre forlade reden. Desuden taler vi om Mettes vej ind i konditorfaget og spiser en dejlig jordbærtærte –  fra Blomsterberg, naturligvis. 

 

Relaterede artikler