PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med Nikolaj Christensen fra Nikolaj & Piloterne, der som 16-årig mistede sin mor, da hun sprang ud fra 4. sal. Mange år senere blev han indhentet af en eksistentiel angst, der endte med en indlæggelse på psykiatrisk afdeling.

Sex: Dine første relationer påvirker dig som voksen og kan føre til problemer i sexlivet. Størstedelen af de par, der har seksuelle problemer, kæmper med en tilknytningsforstyrrelse - eller to...

Humblebragging: Blær pakket ind i ydmyghed og beklagelser er der masser af på de sociale medier. Og selvom de fleste af os kan blive enige om, at det er irriterende, fortsætter vi med at gøre det. Hvorfor?

Mood foods: Sunde, grønne og klimavenlige opskrifter med Sense-principperne.

Det nye nummer af PSYKOLOGI udkommer den 2. december 2019.

Smugkig i det nye nummer her: 

galleri: smugkig i det nye psykologi - nummer 1908

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer den 2. december 2019.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI