PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med forfatter Dy Plambeck, der bor alene med sit barn og har valgt den traditionelle kernefamilie fra.

Tema: Når misbrug af følelser kommer forklædt som kærlighed. Bliv klogere på grænsen mellem kærlighed og overgreb, og hvorfor det er så svært at fjerne sig, når grænsen først er overskredet.

Skammer du dig også? Vi kender alle til hverdagsskam – når du er midt i et vigtigt møde på arbejdet og telefonen ringer. Men i stedet for at lade dig overvælde af skammen, så får du her en række genveje til at overvinde den.

Kan man leve klimavenligt og have et liv samtidigt? Det kan virke uoverskueligt at skulle afhjælpe klodens klimaproblemer ene mand, og resultatet kan være en ubehagelig blanding af håbløshed og dårlig samvittighed. En ekspert fortæller, hvordan du kan få klimavenlig adfærd ind i din hverdag og stadig få dit liv til at fungere.

 

Smugkig i det nye nummer her: 

Smugkig i det nye psykologi 1904

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer den 22. juli 2019.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI