psykologi

PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med journalist Anders Agger, der er ekspert i lytte til livet med alle dets facetter. Den ene dag står han i et fixerum med en flok narkomaner, og den næste dag sidder han i et dekadent privatliv. Mød tv-journalisten, hvis rolige facon gør mange kvinder bløde i knæene. 

Tema: Kunsten at elske. Vi drømmer om den store kærlighed, alligevel er mange af os singler, og næsten hvert andet ægteskab ender i skilsmisse. Læs, hvad der skal til, hvis vi skal have kærligheden til at fungere.

5 livsvisdomme, du ikke lærte i skolen. De rigtigt kloge er dem, der forstår at agere i verden, som den er, og ikke som de drømmer om, den var. Få fem psykologiske indsigter, som hjælper dig til at finde ud af, hvad du vil og komme tættere på dit mål.

Krop og psyke: Glædesbobler i blodet, følelsen af frihed og at være fuldkommen til stede i øjeblikket. Det er lykken. Og den sidder i kroppen, og den smitter sjælen. Mød seks kvinder, der finder sig selv ved at slukke tankerne og overgive sig til fysikken.

 

Smugkig i det nye nummer her: 

smugkig i det nye psykologi - 1901

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer den 11. marts 2019.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI