PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med filminstruktør Line Knutzon, der i en alder af 52 er flyttet sammen med sin mor på 77. Havde hendes mor spurgt hende for fem år siden, havde hun sagt nej til det, men nu hygger de sig sammen.

Tema: Findes det lykkelige parforhold stadig? Nogle mestrer kunsten at være to bedre end andre. En forsker og en parterapeut fortæller, hvad tilfredse par gør rigtigt, og hvad utilfredse par gør forkert - og hvad man kan gøre for at få et skrantende parforhold tilbage på sporet igen.

Gode øvelser til indre ro. Det hele handler om åndedrættet, stilletid og øvelser til at balance en hektisk hverdag. Mindfullness-instruktør Helene Krenchel forklarer, hvordan du gør.

Astrologi - hvorfor appellerer det så meget til os? DDe fleste af os kender vores stjernetegn, og mange af os læser også damebladenes horoskoper. Men hvad er det, der får os til at tro på det? Vi har spurgt astrologen og forskeren. 

 

 

Smugkig i det nye nummer her: 

Smugkig i det nye psykologi - nummer 1806

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det nyeste nummer af PSYKOLOGI udkom den 10. september 2018.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI