PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med livstilseksperten Flemming Møldrup, der blev kaldt besværlig og utilpasset som barn. I virkeligheden havde han bare udviklet en overlevelsesstrategi, der gik ud på at klare sig selv, når der nu ikke var andre til at drage omsorg for ham.

Overspisning: Signe Nordstrand var vred på sig selv over, at hun ikke bare kunne følge en slankekur. Det kom bag på hende, at ”det lille problem” krævede mange års behandling på Rigshospitalet.

Den dårlige side: De fleste af os kender til personen, der bare taler og taler, og som har mere end svært ved at lytte efter, hvad andre har at sige. Det kan være din chef, din bordherre, din veninde – eller dig selv? Og hvad gør du så?

Ayurveda-opskrifter: Ayurveda er et 5.000 år gammelt indisk sundhedssystem, og lever du efter dets principper, kan du opnå et liv i balance med mindre og stress og forbedret søvn. Vi giver dig en række lækre ayurvediske opskrifter.

Det nye nummer af PSYKOLOGI udkommer den 21. oktober 2019.

Smugkig i det nye nummer her: 

smugkig i det nye psykologi - nummer 1907

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer den 2. december 2019.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI