psykologi

PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med sangerinden Mathilde Falck, der har levet hele sit ungdomsliv med misbrug og psykisk sygdom. Selvom Mathildes officielle diagnoser er afhængig og psykisk sårbar, kunne hun aldrig drømme om at betegne sig selv som svag.

Tema: Aldrig alene, men alligevel ensom. Vores livsvidner og gamle venner bliver i stigende grad erstattet af netværk og relationer. Det er kun én af forklaringerne på, hvorfor så mange af os er ensomme i en verden, hvor vi aldrig er alene.

Sexy cølibat. Mød fire kvinder, der siger nej tak til sex.

Journalist Adam Holm: Han har været sin kone utro og er blevet beskyldt for at ville sætte sig selv i centrum. Selv mener han, at han er et menneske, der har let ved at elske, og som arbejder for det fælles bedste.

 

Smugkig i det nye nummer her: 

smugkig i det nye psykologi - 1905

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer den 9. september 2019.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI