PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med Birthe Kjær, der som ung var den stille pige i klassen - og alt for genert til at synge til private fester. Med årene har hun lært at tackle sin generthed, og i år har hun stået på scenen i 60 år. Her fortæller hun om op- og nedturene, glæderne, sorgerne og bumpene på vejen.

Tryk dig rolig: Anstrengt vejrtrækning, søvnløse nætter og alt for mange tanker. Uanset hvordan din uro kommer til udtryk, kan du bruge punkter og zoner på kroppen til at finde roen igen. Akupressør og zonytereapeut Katrine Birk fortæller hvordan

Bipolar: Sofie er 39 år - og bipolar. Men hvad gør man, når man skal fortælle sin nye kæreste, at man har prøvet at tage sit eget liv? 

Brevkasse: En læser spørger, hvordan hun skal tackle sin præstationsangst, der både er en hæmsko på arbejdet og i livet i almindelighed. De tre eksperter giver deres bud.

Det nye nummer af PSYKOLOGI udkommer den 21. januar 2020.

Smugkig i det nye nummer her: 

Galleri: Smugkig i det nye Psykologi - nummer 2001

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer den 2. december 2019.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI