Psykologi giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl.

PsykoIogi er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med Anne Sofie Espersen, der pludselig ikke kunne mærke sin krop fra navlen og ned i april 2019. Årsagen: Multipel sclerose. "Bare det ikke var sket", tænkte hun meget menneskeligt. Men det gjorde det. Og hvad gør man så?

Tema: Når relationen til din mor går dig på, er det, fordi relationen ikke er ligegyldig. Start med at erkende, at din mor kan noget, ingen andre kan. Det opdager mange først for sent, når deres mor er død, siger psykologen Helene Grau.

Vagina-sauna: Vaginaldamp, vulvasteaming eller yonisauna. Tilhængere af varm damp til underlivet fortæller om øget sexlyst, forbedring af menstruationsforstyrrelser og et bedre forhold til et område af kroppen, der ofte bliver forbundet med noget skamfuldt. Læger mener ikke, der er helt så meget at råbe hurra for.

Underbevidstheden: I vores underbevidsthed ligger overbevisninger, som vi ikke er klar over, styrer os. Få et indblik i, hvad underbevidstheden er for en størrelse, og hvordan du med alternative behandlingsformer kan skyde genvej til din underbevidsthed for at ændre dine negative overbevisninger.

Det nye nummer af Psykologi udkommer den 9. marts 2020.

Smugkig i det nye nummer her: 

Galleri: Smugkig i det nye Psykologi - 2002

Køb Psykologi hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

 

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI