PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse om:

Søren Huss om ikke at være i sorg længere. Den 42-årige musiker fortæller om endelig at acceptere tingene, efter hans kæreste døde i en trafikulykke for 10 år siden og efterlod ham som alenefar til deres fælles datter.

Den nye manderolle. Efteråret har stået i #Metoo-kampagnens navn, og de mange vidnesbyrd om sexchikane, magtmisbrug og vold mod kvinder har været umulig at komme udenom. Vi kigger nærmere på den nye manderolle, og lader tre kendte mænd fortælle om deres syn på den i dag.

Filminstruktør Christina Rosendahl om at turde blotte sig. Hun har brugt over 100.000 kroner på at gå til psykolog, men for hende var det lige så vigtigt som at blive filminstruktør.

Hvorfor livet bliver bedre, hvis du tager dig selv alvorligt. Du er nok opdraget med at tænke på andre først, før du tænker på dig selv. Men hvad sker der egentlig, hvis du sætter dig selv lidt mere i centrum? Vi tester det for dig. 

Smugkig i det nye nummer her: 

Smugkig i PSYKOLOGI nummer 2

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det nye nummer af PSYKOLOGI udkommer den 7. maj

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI