PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med journalist og forfatter Peter Øvig Knudsen, der besluttede sig for at skrive en bog om at være barn en psykisk syg og deprimeret mor. Men under arbejdet med bogen endte han selv med en indlæggelse på den lukkede afdeling og en behandling med elektrochok, fordi alle andre muligheder var udtømt. Han fortæller sin historie til Psykologi for første gang.

Tema: Lykkepiller – udskældt, elsket og nødvendig? Vi tager en status på medicinen med det uheldige navn.

Selvudvikling: Hvornår skal du kaste håndklædet i ringen? Tvivlen om, hvorvidt du skal sige dit job op eller gå fra din kæreste kan være drænende. Hvornår er det tid til at give op – og tør du?

Dobbeltmoral: Der er næppe noget så irriterende som dobbeltmoral. Det kan de fleste af os blive enige om. Paradoksalt nok praktiserer vi den ofte selv.

 

Smugkig i det nye nummer her: 

smugkig i psykologi 1903

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer den 17. juni 2019.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI