psykologi

PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med filosoffen Morten Albæk, der mener, det er absurd, at så mange af os går til psykolog for at få selvindsigt. Læs interviewet med manden, der skiller vandene: Nogle synes, han er et tiltrængt pust til dansk erhvervsliv, andre synes, han er en opblæst lommefilosof.

Tema: Hænger du fast i barndommen? Nogle af os bruger tusindvis af kroner i terapi på at bearbejde vores barndom og forholdet til vores forældre og grubler samtidig over, om vi selv er gode nok forældre. Man hvad hvis forældre slet ikke påvirker deres børn, i det omfang vi tror?

Den svære samtale – derfor skal du tage den. Har du gået alene med en hemmelighed alt for længe? Har du en konflikt med en ven, du ikke tør tage op? Det kan være svært at få tingene sagt, men tager du ikke de svære samtaler, kan det føre til søvnløse nætter og galopperende indre uro.

Rejse: Der findes unikke steder på jorden, fulde af magi og mystik eller ro og skønhed. Der findes spirituelle steder, der gennem årtusinder har haft en særlig tiltrækning på mennesker. Se 7 af dem i artiklen.

 

Smugkig i det nye nummer her: 

smugkig i det nye psykologi - 1902

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer den 6. maj 2019.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI