PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med skuespiller Søs Egelind, der har mødt sin del af lumre mænd, før der var noget der hed #MeToo. Hun har spist hashcookies for at udholde bivirkningerne ved kemo og hun har aldrig gjort grin med nogen eller noget, hun ikke egentlig godt kunne lide.

Tema: Bare rolig, det er kun stress:  Jo mere vi taler om stress, og jo mere vi prøver at undgå det, jo mere stressede bliver vi. Spørgsmålet, der optager psykologer, stressforskere og os, der har stress inde på livet, mest lige nu er, om vi i virkeligheden helt har misforstået konceptet. Måske er stress et tegn på, at vi lever – og bliver bedre og bedre til det.

Lykken er at skære fra: Nogle gange fyger vi i den fælde, at vi tror, vi skal gøre mere for at blive lykkelige, men af og til har vi faktisk bedst af at undvære. Mød tre kvinder, der lever lykkeligt efter at have skåret fra.

Det fortæller din vagina om dit (sex)liv:  Mange kvinder giver ikke deres seksualitet den tid, den har brug for og har overskredet deres yonis grænser alt for mange gange, siger sexolog og parterapeut Katrine Berling. 

 

 

 

Smugkig i det nye nummer her: 

Smugkig i det nye psykologi - nummer 1807

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det nyeste nummer af PSYKOLOGI udkom den 3. december 2018.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI