PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med stjernekokken Per Thøstesen, der har råbt af sine ansatte og er blevet indlagt af udmattelse. Men nu krammer han i stedet sine ansatte i køkkenet på Bistro Boheme og har skruet ned for arbejdstimerne.

Tema: Frygter du fremtiden? Det behøver du ikke gøre, for vi kommer til at løse mange af de udfordringer, vi står overfor, siger fremtidsforsker Anne Skare og fire andre eksperter.

Den dårlige side. Falder det dig lidt for let at sige undskyld for dit og dat og for dig selv? Måske undgår du, at modparten bliver sur på dig, men samtidig er for mange undskyldninger dårligt for dit selvværd og irriterende for modparten. 

Snager du også? Hvad laver han lige nu? Hvem er han sammen med? En lille mistanke spirer, og pludselig sidder vi og roder i et andet menneskes liv på de sociale medier. Men hvorfor har vi brug for at stalke?

 

Smugkig i det nye nummer her: 

smugkig i det nye psykologi - 1906

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer den 21. oktober 2019.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI