PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse om:

Find frem til dine fem kerneværdier, og lad dem guide dig til mere lykke i 2018. Vil du møde kærligheden, finde ønskejobbet eller bare have et godt liv, så start med at definere dine fem kerneværdier, som kan føre dit liv ind på en kurs, som både rummer mere glæde og større tilfredsstillelse. Vi guider dig til hvordan.

Vi har det godt, men vi har det ikke godt-godt. For mange går tilværelsen udadtil næsten så godt, som den kan. Vi har, hvad vi skal bruge – og mere til. Alligevel kæmper mange med angst, stress og depression. To psykologer forklarer hvorfor og kommer med bud på, hvordan vi kan få det bedre.

Spændende mænd og kvinder i dybdegående interviews. Læs blandt andet om forfatter Kim Leine, som ærligt fortæller om incest, misbrug og sin opvækst i Jehovas Vidner, og så kan du dykke ned i sangerinde Anne Dorte Michelsens svar på livets store spørgsmål. 

Smugkig i det nye nummer her: 

Smugkig i PSYKOLOGI nummer 8

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det næste nummer af PSYKOLOGI udkommer den 22. januar.

 

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI