magasinet Psykologi

PSYKOLOGI giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til selvindsigt, personlig udvikling og mentalt velvære, der gør en forskel i din hverdag.

I vores temaer, artikler og dybdegående interviews kan du læse om kærlighed, familie og arbejdsliv, om tilværelsens psykologiske aspekter, alternativ behandling, effektive mentale teknikker og sundhed for krop & sjæl. PSYKOLOGI er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine omgivelser, og som tror på, at det nytter at beskæftige sig med de ting, der bringer os videre. Og gør os gladere.

I det nyeste blad kan du blandt andet læse:

Interview med tv-lægen Charlotte Bøving, der voksede op med en far, der var voldelig psykopat. Selvom hun i dag har parkeret smerten og tilgivet sin far, har hun kun ét råd til andre, der møder en psykopat: Se at komme væk!

Tema - en skilsmisse set fra tre vinkler. En skilsmisse er svær at komme igennem – lige meget om man er far, mor eller barn. Det kan være svært at mærke andre og tage hensyn, når man selv er fyldt op med følelser. Vi kigger på skilsmissen fra tre forskellige vinkler, der alle har dét tilfælles, at de gør ondt, men på forskellige måder.

Er du træt af evige bekymringer? Kører den bekymrede stemme på repeat i dit hoved? Du er ikke alene. Få svaret på, hvorfor alle mennesker bekymrer sig, hvilke bekymringer, du kan bruge konstruktivt, og hvilke nogle, du kan lade ligge.

Mød børsmægleren Andreas Hurtig, der har en IQ på 178. Drømmer du om at lære et nyt sprog? Eller at skrive en bog? Du er faktisk i stand til det hele, siger Andreas Hurtig, der lærer sig selv en ny ting hver måned, såsom guitarspil eller spansk. Få inspiration til, hvordan du gør det samme.

 

Smugkig i det nye nummer her: 

Smugkig i det nye psykologi 1804

Køb PSYKOLOGI hos din nærmeste bladforhandler eller køb et abonnement på det her.

Det nye nummer af PSYKOLOGI udkommer den 18. juni.

Udvalgte artikler fra PSYKOLOGI