Annonce
Negle

Få lakken til at holde længere

Selv den flotteste neglelak kommer til kort, hvis ikke basen er i orden. Få en guide til de fineste festnegle (der holder op til 14 dage!) lige her.

Sådan får du din manicure til at holde længere:

1. Fil neglene i form, og skub eventuelt neglebåndene tilbage.
2. Læg din underlak på de rene negle. Alt efter dine negles behov er det vigtigt at bruge den rigtige underlak, som kan styrke, pleje og beskytte dine negle. Se herunder, hvilken typer underlak der passer til dine negle.
3. Læg to tynde lag lak. Her har vi brugt Mavala Neglelak (42 kr.) i den smukke farve 288 Ginza.
4. For at forsegle lakken er det altid en god idé at bruge en topcoat som Colorfix Overlak (99 kr.), som både beskytter neglelakken og giver en flot glans, der får neglene til at se endnu mere velplejede ud.
5. Har du travlt, så slut din manicure med Mavadry Spray (150 ml, 100 kr.), som får neglelakken til at tørre på få sekunder.
 
Vidste du, at 6 ud af 10 kvinder døjer med negleproblemer? Ofte handler det om, at neglene enten er for bløde, tynde eller tørre. Derfor er det alfa og omega at bruge en underlak, som passer nøjagtig til din type negle. En underlak styrker neglene og beskytter mod gullige negle, fordi farven fra din neglelak kan misfarve ubeskyttede negle.

3 SLAGS UNDERLAK TIL 3 FORSKELLIGE NEGLETYPER

• Er dine negle hårde og tørre, er de nok også mere skrøbelige og knækker nemt. Her er det vigtigt at vælge en underlak som Mavala Barrier Base Underlak (115 kr.), der giver fugt til neglene og gør dem mere fleksible og dermed stærkere.
• Når neglene er bløde, tynde og skrøbelige, er det vigtigt at give dine negle en underlak som Mava-Strong (115 kr.). Den er farveløs og styrker og beskytter dine negle.
• Har du normale negle uden synlige problemer, er det stadigvæk en god idé at anvende en underlak som Mavala 002 Underlak (100 kr.), der kan beskytte dine negle mod at gulne, og som forlænger neglelakkens holdbarhed.
 


 

Ekstra tips til pæne negle:

• Sørg for at have en god rutine med en fast negleplejedag, f.eks. søndag.
• Undgå at kradse din neglelak af, det svækker neglens overflade, så brug altid en god neglelakfjerner.
• Neglene skal være helt rene og fri for olie eller andre fedtstoffer, inden du lægger underlak og lak.
• Fil altid kun i én retning, da du ellers risikerer at gøre neglene mere skrøbelige.
• Brug gummihandsker, når du skal have hænderne meget i vand.
• En god håndcreme og lidt neglebåndsolie hver dag gør underværker.
 
Er du i tvivl om, hvad du skal gøre for at pleje dine negle optimalt, så kan du altid få gode råd om negelpleje hos Matas.

Læs mere om Mavalas produkter her

Læs mere om: