Annonce
Makeup & hudpleje

Sunde, smukke sommerben – uden at sprænge budgettet

Vi elsker følelsen af at have bløde, velplejede ben på en lun sommerdag. Og heldigvis kræver det ikke meget at opnå, hverken i tid eller penge.

Ah, følelsen af helt bløde, glatte sommerstænger, der dingler ud over en kajkant, dovner i haven eller spurter ud i havet. Noget af det, der gør sommeren allerdejligst, er altså, at vi endelig kan få luftet stængerne.

Og når de nu er ude, bliver vi for det meste ekstra opmærksomme på at pleje dem rigtig godt, så de er sunde og bløde. Det kræver ikke engang det store af os – hvis vi bare gør det smart for os selv og vælger gode produkter, der virker, og som ikke behøver koste en formue.

Eksfoliering

En strålende hud kræver en god blodcirkulation – som oven i købet kan være med til at mindske cellulite. Skrub derfor huden blidt for at sætte gang i blodcirkulationen og fjerne døde hudceller. Til det formål kan du enten bruge en hamphandske på tør hud eller en scrub i brusebadet.

Sådan gør du:

Selve scrubben behøver ikke være særlig fancy, og du kan endda lave din scrub selv. Bland for eksempel fintmalede kaffebønner (yes, kaffegrums) sammen med en cremerest – og gnub det godt ind i huden på benene og gerne også resten af kroppen, næste gang du er i bad. Skyl efter – og brug en god fugtighedsgivende creme som NIVEA Body Milk Rich Nourishing, når du træder ud af badet, så du holder på fugten i huden.

Masser af fugt

Fugt er udgangspunktet for pæn og ensartet hud på benene. Så forkæl dagligt din hud på benene med en god creme eller olie. NIVEA Body Milk Rich Nourishing er en fed og lækker bodylotion med serum, som giver intensiv fugt i op til 48 timer og mindsker ujævnheder på tør hud.

Sådan gør du:

Snig forkælelse og omsorg for din hud ind der på din dag, hvor det giver mest mening. Smør stængerne ind i en dybdevirkende creme, når du lige er steget ud af badet, som en del af din morgenrutine, mens du alligevel venter på, at morgenkaffen brygger, eller som en lille selvkærlig omsorgsgestus inden sengetid. Det tager kun et par minutter, men det gør en kæmpe forskel – både for din hud og for din følelse af velvære.

Tip mod tunge ben

Følers dine ben tunge? Så op i vejret med dem! Væske ophober sig nemlig nemt i benene, især når det er varmt, og det er det, der giver den tunge fornemmelse. Så smid stængerne op, og vip op og ned med fødderne for at få væsken fordelt godt rundt i kroppen og komme af med den tunge fornemmelse.

Læs mere om NIVEAs bodylotion og find den rigtige pleje til DIN hudtype her

Mærkbart blødere hud - hele dagen

NIVEA Body Milk Rich Nourishing giver tør eller meget tør hud masser af fugt og pleje, så huden bliver mærkbart blødere. Den nye formula indeholder dobbelt så meget mandelolie og efterlader huden blød i op til 48 timer og trænger hurtigt ind i huden. 250 ml, 49,95 kr.

 

 

Læs mere om: