Annonce
Makeup & hudpleje

Smuk hud med sund glød - på 15 sekunder

Perfekt til dig, der har en travl hverdag: Med The Body Shops nye Body Yogurt kan du hoppe i tøjet 15 sekunder efter, du har smurt dig ind, og så giver den masser af fugt.

Har du ikke tid til at smøre kroppen ind efter badet, eller synes du, tøjet kommer til at klæbe til huden, når du skal hjem efter træning? Så er du ikke alene.35 procent af alle kvinder smører sig ikke ind, fordi de synes, det tager for lang tid, inden huden er tør og klar til tøj. Men det er ikke længere noget problem. Med den ultralette og innovative Body Yogurt går der nemlig kun 15 effektive sekunder, fra du har smurt dig ind, til du kan hoppe i tøjet. Body Yogurt trænger ind i huden med det samme og giver samtidig din hud masser af fugt. Perfekt i en travl hverdag.

Huden er vores største organ, og alligevel er vi ikke altid lige gode til at passe på den. Enten fordi vi glemmer det, eller fordi vi synes, vi simpelthen har for travlt. Derfor har The Body Shop udviklet Body Yogurt med henblik på, at den skal kunne optages i huden lynhurtigt. Huden har brug for fugt for at holde sig sund og modstandsdygtig over for påvirkninger som forurening, sol, rifter og skrammer.

3 ting, der er gode at vide:

  • Body Yogurt er 100 procent vegansk
  • Body Yogurt indehol­der Community Trade ingredienser. Det betyder, at den ikke kun gør gode ting for din hud – den giver også smil på læberne mange tusind kilometer væk i de lokalsamfund, der lever af handlen med The Body Shop.
  • Body Yogurt fås i 5 forskellige sanselige dufte og koster 95 kr.

Find nærmeste butik på thebodyshop.dk eller 80881739

NEJ TIL DYREFORSØG

The Body Shop samler underskrifter ind imod dyrefor­søg inden for skønhedsindustrien, da 80% af verdens lande stadig tester skønhedsprodukter på dyr. Målet er 8 millioner underskrifter i Forever Against Animal Testing-kampagnen, der overrækkes til FN den 4. oktober 2018. Læs mere og skriv under på ForeverAgainstAnimalTesting.dk