slap hud
Makeup & hudpleje

Slap hud - det kan du gøre ved det

Rygere og soldyrkere har risiko for slap hud, men også byboere og stressede mennesker er i farezonen. Men du kan faktisk gøre noget ved problemet. Se her, hvad der virker og hvad der ikke virker, hvis du har slap hud

SE HER, HVAD DER VIRKER OG HVAD DER IKKE VIRKER, HVIS DU HAR SLAP HUD

 
Problem: Slap hud
 
Hvem har det typisk: Rygere, soldyrkere, byboere, stressede mennesker: Hudens fasthed/slaphed har direkte forbindelse til hudens indhold af kollagen (og kollagenets kvalitet) i hudlaget dermis. Kollagen nedbrydes især af rygning, solens uv-stråler og af forureningspartikler fra luften – men også indre stresstilstande skaber en konstant inflammationstilstand i huden, der speed-nedbryder kollagen.
 
LÆS OGSÅ: Slap hud er en af bivirkningerne ved for meget solbadning. Se her, hvordan du passer bedst på din hud når du dyrker sol
 
Hvad virker ikke: Almindelig hudpleje – effekten er ikke tilstrækkelig rabiat til, at det batter noget.
 
Hvad virker så: Der er behov for en direkte påvirkning af huden, der kan øge såvel mængden som kvaliteten af kollagenet, så huden igen får styrke til at bære sig selv. Hvis problemet er meget udtalt, og der er alt for meget hud, kan kirurgi komme på tale.
 
Den bedste løsning: Ultherapy – en ultralydsbehandling, der skaber en opvarmning i dermis, som effektivt udløser en øgning af kollagendannelsen. Ved udtalt slaphed: Klassisk ansigtsløftning.
 
Så hurtigt kan du slippe: Ultralyd leverer de første resultater efter nogle dage og fuld effekt efter 2-3 måneder. Ansigtsløftning: 1-2 ugers rekonvalescenstid, fuld effekt over op til 6 måneder.
 
LÆS OGSÅ: Pigmentpletter - det kan du gøre ved dem