Annonce
Makeup & hudpleje

Sådan vælger du de bedste produkter til din hud - uden at læse lange ingredienslister

Ingredienslister kan være svære at blive kloge på, så læs med her og find ud af, hvorfor Apotekets parfumefri Anti-age produkter er et sikkert valg for dig.

KEND DIT MÆRKE

Når et produkt er Svanemærket, betyder det, at hele produktets livscyklus er vurderet ud fra produktets samlede miljømæssige belastning: fra dyrkningen af råvarerne over produktionen af det endelige produkt til emballagens bortskaffelse. Et Svanemærket produkt er således et godt og sikkert valg for både mennesker og miljø.

FOREBYG ALLERGI

Parfume, konserveringsmidler og planteekstrakter er ifølge Miljøstyrelsens hjemmeside nogle af de mest allergifremkaldende stoffer i kosmetiske produkter. Apotekets parfumefri produkter er Astma-Allergi-deklareret og fri for parabener samt naturlige og kunstige parfumestoffer, så du og din familie kan være helt tryg ved at bruge dem.

MERE END FUGT

På Apoteket finder du mange fugtgivende og plejende produkter, men ønsker du en mere aktiv anti-age-pleje, kan de også klare det. Blandt andet fås Apotekets Anti-age Creme 24 Timer uden parfume med kreatin og hyaluronsyre, der holder huden spændstig og glat. Den kan med fordel bruges sammen med den linjeminimerende Anti-age Øjencreme. De vejl. udsalgspriser er henholdsvis 79,95 kr. for 24 Timers ansigtscremen og 119,95 kr. for Anti-age ansigtscremen og 89,95 kr. for øjencremen.

HUDBOOSTEREN HYALURON

En af de mest hudforskønnende ingredienser er hyaluronsyre, som i forvejen findes i huden og er hudens naturlige måde at binde fugt på. Med alderen mindskes hudens indhold af hyaluron, og det er derfor, den bliver tyndere og mister den volumen, ung hud har. Derfor er tilførsel af hyaluronsyre et af de absolut bedste skønhedstip til at fugtbooste huden og dermed både forebygge rynker og reducere de rynker, som allerede er synlige. Alle Apotekets Anti-age produkter indeholder hyaluronsyre.

FÅ RÅD PÅ APOTEKET

Apotekets parfumefri produkter er formuleret, så alle kan bruge dem, uanset hudtype og tilstand i øvrigt. Skulle du alligevel være i tvivl om, hvilket produkt der passer bedst til dig og din hud, så spørg på dit lokale apotek, hvor de er klar til at rådgive dig om hudpleje.
 
LÆS MERE PÅ APOTEKETS.DK
Læs mere om: