Annonce
Makeup & hudpleje

Makeupartistens hemmelige tips til en smuk hud

Du vil gerne have et naturligt resultat, men du gider sikkert ikke bruge timevis foran spejlet. Det behøver du heldigvis heller ikke. Her er de bedste tips til at lægge en smuk makeup på kort tid.

Smuk hud er nøglen til at se frisk ud – især i vintermånederne, hvor de blege kinder godt kan ende med at se lidt solhungrende ud. Men når morgenerne drukner i madpakker, badeværelsesrokader og tidspres, er det måske svært at finde tiden til at lægge et fuldendt makeup-look. Men du kan faktisk blive klar på fem minutter.
Makeupartist for Nilens Jord Marie Dausell synes ikke, at du skal bruge oceaner af tid foran spejlet om morgenen. Det smukkeste resultat får man nemlig typisk ved at bruge få velvalgte produkter.

- Hvis jeg kun har fem minutter til at gøre mig klar, prioriterer jeg altid min hud. Fugt er altafgørende, og jeg bruger enten en creme eller en olie, som giver min hud en lækker glød – også uden foundation. Så vil jeg også bruge lidt concealer under øjnene og til at dække eventuelle urenheder. For at give et sidste pift til mit look, vil jeg bruge en læbestift, siger Marie Dausell.

 


Face Cream Normal, Nilens Jord, 295 kr. Køb den her
Face Oil, Nilens Jord, 255 kr. Køb den her
Duo Concealer, Nilens Jord, 195 kr. Køb den her
Læbestift, Nilens Jord, 165 kr. Køb den her

For mange er et lag foundation en del af makeuprutinen, og det er også her, man faktisk kan spare tid, hvis man lægger den rigtigt.

- Jeg tror den fejl, man oftest begår, er at bruge for meget foundation. Hvis man bruger den rigtige foundation til ens hud, kan man sagtens nøjes med at bruge den på de steder i ansigtet, hvor man har brug for ekstra dækkeevne og lade resten af ens hud være makeupfri, siger Marie Dausell om at få et naturligt makeupresultat.

- Hvis man har problemer med uren hud, har man tit en tendens til at bruge en foundation med en alt for høj dækkeevne. Det kan hurtigt se meget unaturligt ud og få huden til at ligne en ”maske”. Det, man kan gøre i stedet, er at bruge ”colour correction” på problemområderne og så bruge en let dækkende foundation i resten af ansigtet.

’Conceal It’ concealer med colour correction, Nilens Jord, 175 kr. Køb den her
Second Skin Serum Foundation, Nilens Jord, 285 kr. Køb den her

Ifølge Marie Dausell kan man også spare tid foran spejlet ved at være sikker på, at man har valgt den rigtige farve foundation, så man ikke skal bruge unødig tid på at blende farven ind i huden. De fleste tester farven på hånden, men det er en stor fejl.

- Den bedste måde at finde den rigtige farve foundation på er ved at teste den i ansigtet. Og så er det altid en god idé at se sig selv i dagslys med den valgte foundation, så man kan se den præcise farve og tekstur. I øvrigt er det et godt tip at købe to forskellige farver foundation – en lysere og en mørkere – så man kan tilpasse kuløren til sin hud året rundt.

Om Nilens Jord

Som de første i Danmark besluttede Nilens Jord allerede i 90’erne at fjerne parfume fra deres produkter. Nilens Jord stiller høje krav til kvalitet, og alle ingredienser bliver derfor nøje udvalgt hver gang et nyt produkt udvikles. Alle produkter fra Nilens Jord er fri for parfumer og de går ikke på kompromis med funktion og kvalitet. Læs mere om Nilens Jord her

 

Læs mere om: