Hår trend 2013 - Korthårsfrisurer

Makeup & hudpleje

Korthårsfrisurer guide for 2013

Følg hårmoden og lad lokkerne falde. Korthårsfrisurer er kommet for at blive, også i 2013. Bliv inspireret til dit nye korte hår i dette galleri.

Det kommende forår og sommer er det tid til at tage imod en udfordring og turde satse lidt mere. Igennem den seneste årrække har hårmoden ikke forandret sig væsentligt, og jeg er ikke den eneste, som er træt af forudsigeligheder, der vender tilbage sæson efter sæson.

Er du ligesom jeg virkelig træt af gammel Beckham-pandehår og Hollywood-schwung? Så læs med her, og klik dig igennem galleriet hvor du finder et bredt udvalg af nogle af de mest populære korthårsfrisurer du vil kunne se i hårmoden 2013.

Korthårsfrisurer guide for 2013

 

Kort hår med gradueret nakke

Vi er midt i en periode med lavkonjunktur, og det er ikke den første, jeg har oplevet. Min erfaring er, at antallet af kunder ikke nødvendigvis bliver færre, men kunderne reagerer ved at fravælge store behandlinger og ved at købe færre produkter end før. Faktisk plejer antallet af kunder at blive forøget på tidspunkter som disse.

Folk går ikke ud og investerer i ny bil eller hus, de investerer i ting, som de økonomisk kan overskue - de køber ganske simpelt ind for de penge, som de har i pungen. Det har også indflydelse på frisørbesøgene. Klipningen skal være langtidsholdbar ligesom forholdet til deres frisør.

Dette forår handler det hele om silhuetter, en form der fungerer for alle længder, ligegyldigt om håret er kort, mellemlangt eller langt. Den korthårede kvinde kan beholde sin frisure, når håret vokser ud, og på den måde beholde den samme silhuet også i længere hår. Den store trend dette forår og sommer er for kvinder, som tør være lidt vovede.

> Hår galleri : Stor guide til rødt hår
 

 

Moderne frisure til kort hår : Helt kort hår med pandehår og gradueret nakke

Det hotteste er det rigtig korte hår: en kort frisure, der er glat, tæt og sexet. Pandehåret skal være kort og hvad angår nakken er det tid til et comeback for 1920ernes graduerede nakke - en nakke som er klippet meget kort og som bliver kortere og kortere nedadtil. Kvinder, som er mindre vovede, kan begynde med den samme silhuet i deres lange hår. Kort sagt: dette forår tilbyder silhuetter endeløse variationsmuligheder.

Tak til Chefstylist, Tomas Edlund fra Wella for de skønne hårnyheder - se med herunder hvor vi viser alle de fede kort hår frisurer.

Se galleriet : Kendte kvinder med kort hår
 

Læs mere om: