Makeup & hudpleje

Hvilken skønhedstype er du?

Er du vild med skønhedsprodukter, men har du svært ved at lure, hvilken nogle, du mest er til? Er du klassisk eller trendy? Makeupartist og modeskribent Sandie Winkel guider dig her til 5 forskellige skønhedstyper

Den klassiske

Er du til den klassiske stil a la Chanel, og synes du Audrey Hepburn er forbilledlig? Så er du den klassiske type. Kig efter mærker som Clinique, Elizabeth Arden, Dior og Chanel. Klassisk i emballagen og med brugbare nyheder samt et stabilt sortiment der virker år efter år.

LÆS OGSÅ: Test dig selv - hvilken parfume er du til?

Den trendy

Er du til den lidt rockede, skæve og trendy stil, og synes du at kvinder som Kate Moss og modellen Cara Delevingne er definitionen af cool? Så er du den trendy type, der har en finger med på pulsen, og nyder at prøve nye produkter. Følg med på skønhedssiderne i både ind- og udenlandske magasiner og blogs. Her vil du finde produktnyheder fra Embryolisse, Bioderma, Moroccanoil og Nars.

Den økobevidste

Er du den økobevidste type, der tænker på omverdenen og elsker designere som Stella McCartney, der laver bæredygtige designs? Så er du økotypen, der ikke bare mener, at produkterne skal virke, men også skal være produceret med omtanke for omverdenen og gerne i naturlig nedbrydelig emballage – og uden alt for mange unødvendige tilsætningsstoffer. Mange danske mærker er værd at holde øje med, og også produkter fra Jurlique og Kiehl's.

Den sporty

Er du til nemme produkter i håndterbar emballage, og elsker du Ralph Laurens og Tommy Hilfigers all american design? Så er du den sporty type. Et hav af produkter er ikke dig, men lækkerheden skal stadig være der. Prøv mærker som Biotherm, Clarins og Vichy og stik evt. næsen forbi dit lokale apotek, der de seneste år har udvidet sortimentet betydeligt på skønhedsfronten.

LÆS OGSÅ: Skønhedsprodukterne du bør smide ud

 

Læs mere om: