Annonce
Makeup & hudpleje

Guide: Sådan forlænger du din sommerglød

Det er slut med at blive kindkysset af solens stråler, men du kan sagtens ligne en, der lige er hjemvendt fra ferie, selv om du tilbringer det meste af dagen i computerskærmens kolde skær. Få den lette makeup-guide her.

Gid, man kunne holde fast i sommergløden hele året rundt. Efter et par uger tilbage på pinden trænger de solkyssede kinder til en opfriskning, men med de rigtige produkter og teknikker, er det let at forlænge sommergløden.

Produkter fra danske Nilens Jord er allergi-certificerede og fri for parfume. Makeup-serien indeholder alle de produkter, du skal bruge for at forlænge din sommerglød langt ind i efteråret.

Trin-for-trin: Forlæng din sommerglød

1. Fugt, fugt, fugt

For at opnå et lækkert og naturligt resultat er det altid vigtigt at fugte huden. Makeup kan have en tendens til at klumpe sig sammen i tørre pletter, så du hjælper et ensartet resultat på vej ved at sørge for, at din hud er fugtet, inden du begynder at lægge makeup. Mineralmakeup er nemmere at arbejde ind i tør hud. Hvis din hud er meget tør, kan du med fordel bruge en ansigtsolie inden sengetid, så du vågner op med gennemfugtet hud.

 

Face Oil, Nilens Jord, 255 kr. Køb den her

Når du gerne vil skabe en naturlig sommerglød, kan foundation hurtigt virke tungt. I stedet kan du bruge en dagcreme med en smule varm pigmentering, som giver en ensartet tone uden at dække huden.

Tinted Daycream, Nilens Jord, 155 kr. Køb den her

2. Styr på basen

Inden du bruger bronzer og highlighter, er det en god idé at bruge en primer, der forlænger holdbarheden på din makeup. Luminizing Primer giver også ekstra glød til din hud.

TIP: Luminizing Primer er et multifunktionelt produkt, som også kan duppes på kindbenene, efter du har lagt makeup i stedet for highlighter.

 

Luminizing Primer, Nilens Jord, 195 kr. Køb den her

3. En varm glød

Din bronzer giver dit ansigt det solkyssede udtryk, der får dig til at ligne en, der lige er hjemvendt fra sydens sol – hvis du lægger den rigtigt.

Din bronzer skal lægges på de høje punkter i ansigtet, som naturligt bliver ramt af solens stråler. Læg lidt bronzer ved din hårgrænse og langs kindbenene (fra dit øre og til din æblekind). Brug en stor blød børste til at arbejde bronzeren ind i huden med små cirkulerende bevægelser, så du ikke får tydelige striber. Hvis du ønsker et mere markeret udtryk, kan du også definere din kæbelinje og din næseryg med bronzer.

 

Mineral Bronzer, Nilens Jord, 260 kr. Køb den her

Giv dig selv ekstra glød i kinderne med en lille smule blush. Du får det mest naturlige resultat, hvis du smiler stort og lægger blush på æblekinden. Husk at dup overskydende blush af din børste først, så du ikke får for meget farve på kinderne.

 

Simply Blush, Nilens Jord, 180 kr. Køb den her

4. Prikken over i’et

Highlighter er perfekt til at fremhæve dine ansigtstræk. Den mest enkle metode er at børste et let lag pudder-highlighter hen over dine kindben og på dine brynben (lige under brynet). En pudder-highligter er det oplagte valg, da den er let at arbejde ind i huden med en makeupbørste.

 

Highlighter, Nilens Jord, 195 kr. Køb den her

Hvis du ønsker et mere iøjnefaldende resultat, kan du bruge en cremet highlighter, som skal arbejdes ind i huden med dine fingre. En cremet highlighter giver et lysreflekterende og strålende skær og er perfekt til at fremhæve for eksempel kindben, næseryg eller amorbue.

 

Creamy Touch Stick, Nilens Jord, 165 kr. Køb den her

Læs mere om produkter fra Nilens Jord her 

Læs mere om: