Annonce
Makeup & hudpleje

Gaver med omtanke

Det er gavetid og tid til at gøre noget godt. Vi har udvalgt 7 julegaver fra The Body Shop – for uanset hvilken du vælger at glæde familie, veninden eller dig selv med, er du med til at donere penge til genskabelse af skovområder og truede dyrearter.

HAPPY NEW YEAR-KALENDER

Lad overraskelserne og spændingen fortsætte med skønne pakker fra den 25. til den 31. december. Nytårskalenderens gaver er 100 % veganske. Countdown to New Year with The Body Shop (værdi 490 kr.), 395 kr.

 

TIL MANDEN I DIT LIV

Forkæl ham, hans skæg eller skægstubbe med grooming-sættet med de nødvendige accessories samt plejende og blødgørende olier. Beard Care Kit, 165 kr.

 

PERFEKT UNDER JULETRÆET

Den genanvendelige julepose er fyldt med Peppermint-kropsplejeprodukter. Ultimativ pleje med opfriskende duft gør med garanti lykke hos modtageren. Festive Sack Of Peppermint Candy Cane Delights, 145 kr.
 
 
TIL DIG SELV
Husk også gaven til dig fra dig. Forkæl din hud med ansigtsmaskerne, der både renser i dybden og tilfører fugt. En æske, din hud vil elske dig for. Multi-Masking Duo er 100 % vegansk. Facial Mask Duo (værdi 300 kr.), 250 kr.
 
 
TIL VENINDEN
Med den glitrende veganske pudder i den fineste dispenser bliver huden pyntet op til sæsonens fester. Brug den fra top til tå og nyd samtidig duften af diskret tranebær. The Sparkler, 145 kr.
 
 
PERFEKT VÆRTINDEGAVE
Det er i år 20 år siden, The Body Shop første gang brugte den ultra fugtgivende hampefrøolie i sine produkter, og den er mere populær end nogensinde. Bestselleren gør med sin Limited Edition verden lidt vildere, da 8 kr. fra hver håndcreme går til at genplante regnskov i form af biobroer. Limited Edition Hemp Hand Cream, 100 kr.
 
 
FORKÆLELSESGAVE
Forær din mor en hjemmespa-dag i form af en gaveæske fyldt med alt det, der gør en afslappende dag helt perfekt. Kropsplejeprodukterne kommer i en smuk naturinspireret gaveæske. British Rose Picks, 175 kr.
 
#ENCHANTEDBYNATURE
Bliv fortryllet af naturen og giv lidt tilbage til den med hvert køb hos The Body Shop. Uanset hvor meget eller hvor lidt du køber denne jul, gør dit køb en forskel. Donation fra hvert eneste køb i november og december er med til at genskabe minimum 10 millioner kvadratmeter skov i Wye Valley i Storbritannien samt i Caucasus Wildlife Refuge i Ararat-provinsen i Armenien. Du støtter med dit køb genskabelsen af biobroer, som sikrer grønne gangpassager mellem sunde skovområder. Det betyder, at isolererede og truede dyre- og plantearter kan forøges og formere sig.
 

 

 

Læs mere om: