Makeup & hudpleje

Få skønhedstips direkte fra FEMINAs skønhedsredaktør

Hvis du nogensinde har drømt om at have en skønhedsekspert helt for dig selv, så er det nu, du skal slå til. Torsdag den 1. september åbner Magasin Kgs. Nytorv dørene for ’Beauty Experts Day’, hvor blandt andre FEMINAs skønhedsredaktør, Vibeke Nielsen, sidder klar til at give dig alle de tips og tricks, du kunne tænke dig. Og så går pengene til et rigtig godt formål.

Magasin Kgs. Nytorv i København slår torsdag den 1. september dørene op for Danmarks ypperste skønhedseksperter fra de glittede magasiner, de bedste online-medier og de førende prestige-blogs, som sidder klar med alle de bedste skønhedstips til dig.

Det gør de for at samle ind til organisationen ’Look Good Feel Better’, der er skønhedsbranchens støtte til kvinder med kræft. Det er et unikt initiativ, der styrker kræftramte kvinder med kurser, der får dem til både at føle sig og se ud som sig selv under kræftbehandling.
”Et simpelt ritual som at lægge makeup er ikke blot forskønnende. Det er en besked til dig selv om, at du er værd at tage dig af og bruge personlig kvalitetstid på,” siger skønhedsekspert Charlotte Torpegaard, der er initiativtager på projektet.

13 skønhedseksperter og 13 mærker

De 13 førende skønhedseksperter bliver hver tilknyttet et skønhedsmærke, der optræder som vært på dagen, og alle interesserede inviteres til at booke plads hos deres yndlings-skønhedsekspert eller
favorit-skønhedsmærke. Ikke kun vil du få masser af tips, trends og skønhedshemmeligheder. Du vil også få tilbudt en mini-makeover på standen og – selvfølgelig – en fantastisk goodiebag.

Billetterne koster 295 kr. og alle billetindtægter går ubeskåret til den gode sag, oven i købet dobler Magasin Fonden alle billetindtægter op.

Billetter kan bookes her - klik på linket, vælg et tidspunkt og vælg derefter VIBEKE NIELSEN, FEMINA

 

Praktisk info

Hvor: Magasin Kgs. Nytorv, Kongens Nytorv 13, København
Hvornår: Torsdag den 1. september 2016
Tidspunkt: Book din tid mellem klokken 10-16 (hver aftale varer 20
minutter, dertil tilbydes du en mini-makeover på standen)
Pris: Billetterne koster 295 kr. og alle indtægter går direkte til Look Good
Feel Better.

Køb: Billetter kan bookes her - klik på linket og scroll helt ned i bunden for at vælge VIBEKE NIELSEN, FEMINA

 

Om LOOK GOOD FEEL BETTER

Look Good Feel Better er kosmetikbranchens støtte til kvinder med kræft. Foreningen tilbyder gratis hudpleje- og makeupkurser til kvinder i behandling for alle former for kræft. Kvinderne lærer på kurserne,
hvordan de skal pleje deres hud og lægge en pæn dagsmakeup, så de kan genkende sig selv fra før de mistede bryn og vipper. Udover at lære at mindske synligheden af bivirkninger ved kræftbehandlingen, giver kurserne også kvinderne mulighed for at tale med andre kvinder i samme situation. Kvinderne får lov til at dyrke deres kvindelighed og nyder, at det stadig er tilladt at se godt ud, selvom man er alvorligt syg. Netop muligheden for at se godt ud i en svær tid kan give kvinderne energi til møde sygdommen og omgivelserne med oprejst pande.
 

Læs mere om: