Annonce
Makeup & hudpleje

Du kan spise dig til hud, der ser yngre ud

Huden har brug for collagen for at holde sig fugtet og spændstig. Med alderen falder collagen-niveauet, så for os, der gerne vil bevare hudens elasticitet, kan det være en løsning at indtage collagen via mad eller drikke og på den måde forebygge rynker og reparere huden på både ansigt og krop.

Kan man spise eller drikke sig til mere spændstig hud? Svaret er ja! Det bliver mere og mere moderne at pleje huden indefra – fordi det er en effektiv og synlig måde at forbedre hudens tilstand.

Det vigtige collagen

Fra vi runder 30 års-alderen, aftager den naturlige mængde af collagen i huden med et par procent om året, og det betyder, at vores hud bliver mindre modstandsdygtig over for påvirkninger som rygning, sol, kost og forurening, og at vi begynder at få rynker og fine linjer i især ansigtet. For os som gerne vil bekæmpe aldring på en naturlig måde, kan det være en løsning at tilføje collagen indefra. Oslo Skin Labs kosttilskud The Solution er et pulver, som indeholder collagenpeptider af varemærket Verisol®. Pulveret smager ikke af noget og kan blandes i et glas vand eller røres sammen med ens morgenmad.

Styrk collagenet indefra

Når vi bruger cremer, serum og masker, som indeholder collagen, kan vi beskytte huden og give den næring og holde en god fugtbalance. Men cremer, som vi smører uden på huden, kan ikke give effekt i de dybere hudlag – det kan vi til gengæld gøre indefra. Når vi spiser eller drikker et kosttilskud som The Solution fra Oslo Skin Lab, der indeholder collagen, giver det nemlig mellemlaget i huden glæde af det – og det er her, det virkelig batter, hvis man gerne vil reducere eller forebygge rynker, fine linjer og appelsinhud.

Tydelig effekt set efter kun 8 uger

Men ingen gider jo drikke pulver hver morgen, hvis ikke det virkede. Verisol-collagenet, som bruges i The Solution-kosttilskuddet er grundigt testet ved en blindtest, hvor 114 testere fik enten collagenproduktet eller et placeboprodukt uden at vide, hvem der fik hvad. Dem, der fik Verisol-collagen, havde efter fire ugers brug en reduktion af rynkerne rundt om øjnene på mere end 7,2 % i gennemsnit, og efter otte uger var gennemsnittet på 20,1 % i snit (den maksimale reduktion blev hos en af testerne målt til 49,9 %!), så det må siges at være ret effektivt, klinisk bevist.

I Danmark er The Solution stadig helt nyt, men i Norge og Sverige har de erfaring med det. Blandt andet har den norske influencer Vanessa Rudjord testet det - og hun er mildest talt begejstret:

Jeg følte tydeligt, at jeg mærkede en tydelig forskel i løbet af kun to måneder. Min hud blev mere spændstig, og jeg synes, at collagenpulver er et perfekt supplement til mine daglige favoritcremer. Jeg er nok blevet afhængig af The Solution.

Her kan du se før- og efterbilleder og en video, hvor hun fortæller om sin oplevelse

Sådan gør du

Hvis du selv vil prøve, kan The Solution bestilles på osloskinlab.dk - enten som enkelte pakker (498 kr.) eller som et abonnement (348 pr. pakke). Du blander bare pulveret i et stort glas vand eller i din morgenmadsbowle. En pakke The Solution kommer med 28 små dagsdoser i portionsindpakninger, smager og lugter ikke af noget og indeholder hverken fedt, kolesterol eller kulhydrat. Tag eventuelt et billede af dig selv inden du går i gang - og igen efter otte uger for at følge resultatet.

Find The Solution her 

Giv din hud mere collagen med The Solution fra Oslo Skin Lab

Disse resultater er set efter kun otte uger af daglig indtagelse af pulveret:

  • Huden elasticitet øges
  • Rynker og fine linjer reduceres
  • Hudens fasthed øges
  • Graden af appelsinhud reduceres

The Solution™ Anti-wrinkle collagen er et pulver, helt uden smag, som kan blandes med mad eller drikke. Læs mere på Oslo Skin Labs hjemmeside, på Facebook eller Instagram

 

 

Læs mere om: