Annonce
Makeup & hudpleje

Daglig rens giver smukkere hud (og det behøver kun tage nogle sekunder)

Det kan være fristende at hoppe direkte i seng efter en lang og hyggelig sommeraften, men uanset om du bruger makeup eller ej, er det vigtigt, du får renset din hud grundigt, inden du går i seng.

Hvorfor rense?

I løbet af dagen ophobes en usynlig film af snavs, sved og luftforurening på din hud, som tilstopper dine porer i huden, hvis du ikke renser huden og fjerner eventuel makeup, inden du går i seng. Tilstoppede porer kan udvikle sig til bumser og vil også med tiden give en trist og livløs hudtone.

Hvad er fordelene for min hud?

Renser du din hud hver aften, vil den få ro til sin natlige reparationsproces. Rene porer sikrer, at din hud optager og udnytter de gode ingredienser, du plejer den med, så den holder sig blød, spændstig og glansfuld.

Hvilket renseprodukt skal jeg bruge?

Der findes forskellige typer af renseprodukter, men vigtigst af alt er det, at du vælger et, du kan lide at bruge, og som du trygt kan bruge til din hud. Vælg mellem renseskum, -gel eller -mousse, eller benyt dig af den hurtige og nemme løsning med renseservietter, som er klar til brug og ikke kræver brug af vand.
 
APOTEKETS 3-i-1 RENSESERVIETTER
De hudvenlige renseservietter ligger i en praktisk pakke, der også er nem at have med i sportstasken eller på rejsen. Renseservietterne er fri for parfume, alkohol og parabener. Vejl. pris 44,95 kr.

Fakta om apotekets serie uden parfume

• Fri for parabener, alkohol og parfumestoffer
• Svanemærket
• Astma-Allergi-deklareret
 
 
Læs mere på apotekets.dk
Læs mere om: