Annonce
Makeup & hudpleje

7 hudplejeprodukter, der er allergivenlige og uden parfume og parabener

Går du op i, hvad du smører på din hud? Vi har fundet 7 hverdagsprodukter, du trygt kan stille i toiletskabet.

Hudpleje kan nogle gange føles som en jungle at finde rundt i. Især for os med sart eller følsom hud er det vigtigt, at de produkter, vi putter i kurven, også er nogle, der er gode at smøre på vores hud, når vi kommer hjem. Et godt sted at starte, hvis man vil undgå fx parfume og unødvendig kemi, er at gå på apoteket og få deres råd. Køber du hudplejeprodukter fra Apotekets serie uden parfume, kan du desuden være helt sikker på, at produkterne er fri for parabener, alkohol og parfumestoffer, og at de er Svanemærkede og Astma-Allergideklarerede. Se alle produkterne på apotekets.dk

1. FUGTMÆT

Fugt er hudens primære behov, og det får den med Apotekets Ansigtscreme 24 Timer, der både kan bruges som dagcreme og natcreme. Cremen er uparfumeret og har en let og behagelig konsistens, der er nem at fordele. Fås også i en antiage-variant med kreatin og hyaluronsyre, der hjælper med at holde huden spændstig og glat. Vejl. pris henholdsvis 79,95 og 119,95 kr. for 50 ml.

2. BEROLIGENDE DEO

Antiperspiranter er effektive til at modvirke sveddannelse og dårlig lugt, men de kan også være lidt udtørrende og irriterende, hvis de indeholder alkohol og parfume. Apotekets Deo Roll-on er fri for alkohol, parfume og parabener og indeholder til gengæld glycerin og aloe vera, der virker fugtgivende og beroligende på huden. Vejl. pris 39,95 kr. for 50 ml.

3. SKRUB TØRHEDEN VÆK

Sol og saltvand virker udtørrende på huden og efterlader den ru og dehydreret. Med en scrub løsnes det øverste tørre hudlag, så den nye, friske og bløde hud kan titte frem. Apotekets Scrub indeholder naturlige bambuskorn, som både kan bruges til ansigt og krop. Vejl. pris 59,95 kr. for 150 ml.

4. FRISK UDSTRÅLING

Giv din krop ekstra dejlig opmærksomhed med Apotekets Body Oil. Blød og dejlig hud bliver resultatet takket være naturlige olier fra blandt andet jojoba-, mandel- og abrikoskerner. At den også er genial som makeupfjerner og fint fugter tørre hårspidser og neglebånd, er bare en ekstra bonus. Vejl. pris 89,95 kr. for 150 ml.

5. SUND HOVEDBUND

Sved, solcreme og saltvand fedter håret og øger behovet for at vaske hår. Den hyppige hårvask kan føre til irritation af hovedbunden. Apotekets Hårshampoo er fri for parfume og desuden Svanemærket, hvilket gør den skånsom mod både hår, hovedbund og miljø. Vejl. pris 39,95 kr. for 250 ml.

6. SOS TIL UDSAT HUD

Uanset hvor meget du smører visse områder af kroppen, kan huden stadig føles tør, ru og sprukken, og så må der specialpleje til. Apotekets Vaseline virker beskyttende på hudens barriere og kan hjælpe med at holde huden på albuer, fødder og læber intakt.
Vejl. pris 34,95 kr. for 50 ml.

7. NEM RENS

Er du for træt til at gennemføre den helt store renserutine hver aften, så ty til Apotekets 3-i-1 Renseservietter, der hurtigt og nemt fjerner alle former for makeup og snavs fra huden. Servietterne er klar til brug og derfor også perfekte at have med i sports- og rejsetasken. Indeholder hverken parfume, alkohol eller parabener. Vejl. pris 44,95 kr. for 25 stk.
Find produkterne her

 

Læs mere om: