Annonce
Biotherm-challenge

Hvilken løbetype er du? Genkend dig selv her.

Vi hjælper dig med at finde frem til din løbepersonlighed, lige gyldigt om du først lige er begyndt, eller du allerede er som Wonder Woman i dine løbesko.

LÆS MERE: Find flere artikler og konkrete tips til din træning på biotherm-livemore.com

Undersøgelser peger på, at kvinder er bedre maratonløbere end mænd (girl power!), og at antallet af kvinder, der deltager i langdistance-løb er stigende. Lige meget om du først lige er begyndt, eller du allerede har vundet et par løb, har alle deres unikke personlighed, så snart fødderne rammer fortovet. Se, om du kan genkende dig selv her.

Hende, vi alle elsker at hade…

Du formår at se yndefuld ud, når du løber, og vinden blæser smukt gennem dit hår. Kan du huske den berømte Baywatch-scene, hvor Pamela Anderson løber langs stranden? Du er ligesom hende. Så det vil sige perfekt.

Hende, der løber, kun for at imponere sin partner…

… og fortryder det med det samme. Du hader at løbe søndag morgen, men du får dårlig samvittighed af at se din kæreste stå op hver evig eneste weekend, så du vil gerne bevise over for ham eller hende, at du har mindst lige så meget drive. Men så straks du træder udenfor, forvandler de fleste af dine hurtige løbeture sig til et stop hos bageren, og så begynder du ofte at løbe… hjem til din varme seng. Men det er okay – vi forstår!

Hende, der lige er begyndt…

Du er fast besluttet på at gennemføre og vil bevise over for dig selv (og alle andre), at løb lige er dig – vi hepper på dig! Det eneste, der står i vejen for, at du bliver mester-løber, er, at du skal finde din rytme. Men bare rolig: Vi ved, du finder den snart.

Hende, der ikke kan lide at løbe alene…

Du synes, det er sjovt at løbe, men kun hvis du kan gøre det med nogle andre. Det giver dig lyst til at presse dig selv hårdere for at bevise, at du ikke er det svageste led, og du elsker, at du lige kan få sladret lidt med vennerne, mens du er ude at gøre noget, der er godt for dig.

 

BIOTHERM-CHALLENGE:
Følg Pernille fra FEMINAs vej til at blive MORE FIT på 6 uger HER > 

 

http://www.femina.dk/konkurrencer/vind-biotherm-hudpleje-over-7000-kr