Dip dye og Ombre farvet hår

Hår

Dip dye og Ombre

Dip dye og Ombre farvet hår er de nyeste og hotteste trends indenfor hårmoden, se inspirations galleriet her

Trænger du til et frisk pust eller en mini makeover? Så kan det være hår trenden med Dip Dye eller Ombre er det rette for dig.

Dip dye og ombre hår har indtaget modebilledet verden over, og vi har i den senere tid set utallige udgaver med spændende hårfarver og frisurer. Hvis du gerne vil vide lidt mere om hvad Dip dye og ombre er, eller du gerne vil have noget inspiration til dit eget hår, så skal du kigge godt med her!

Dip dye og Ombre hår trenden går egentlig ud på, at fremhæve det som kvinder i årevis har forsøgt at skjule, nemlig udgroningen i farvet hår. Dip dye eller Ombre kan laves med alle regnbuens farver, og kan gøres lige så dramatisk og vildt eller nedtonet og elegant som du selv ønsker for dit hår. I galleriet nederst i artiklen viser vi dig en række kendte kvinder der har kastet sig ud i hår trenden, og det kan måske give inspiration til din nye frisure og hårfarve.

 

Hvad er Ombre farvet hår?

I modemæssig forstand betyder ombre overgang af en farve i et stykke stof. Farven er, i denne sammenhæng, oftest monokromatisk (En ren farve med farvenuancer der dannes ved at blande farven med hvid, sort eller grå). Dette oversættes meget simpelt til hårmoden hvor Ombre farvet hår er en farveovergang. Ombre farvet hår kan betegnes som en mere naturlig udseende hårfarve end Dip dye, da denne ikke bringer nogle dramatiske kontraster i hårfarven, men blot en mere naturlig overgang fra en hårfarve til en anden.

 

Hvad er dip dye farvet hår?

Dip Dye er den mere dramatiske og vilde hårfarvningsmetode i forhold til Ombre. Kort fortalt går Dip dye hår trenden går ud på, at du dypper halvdelen eller bidder af dit hår i i en anden farve end den dit resterende hår har. Der er ingen "regler" for hvor meget eller hvor lidt hår det drejer sig om for at man kan kalde det Dip Dye, så det kan i princippet lige så godt være de første 2cm af håret fra bunden af, eller være halvdelen af håret. Farven du benytter til din Dip dye kan være en hvilken som helst farve, og looket lægger sig sjældent op af det naturlige udseende fordi det er så kontrastskabende.

 

Få mere inspiration til dit hår i frisure gallerierne herunderHårmode 2014 - Se alle de nyeste hår trends her!
Pandehår 2013 - Disse klipninger skal du gå efter
Forårets hårtrends for kvinder

Læs mere om: