Kvinde med fyldigt hår
Foto: Junarose
Hår

3 produkter til håret, som vi elsker

Er du gået tabt i junglen med de mange hårprodukter? Se her, hvilke 3 produkter vi anbefaler til håret.

Q anbefaler produkter til håret

Pas på hovedbunden: Decubal Shampoo For Very Dry Skin

Decubal Shampoo For Very Dry Skin er bare en klassiker, hvad angår tør og sart hovedbund. Den er mild og plejende på både hår og hovedbund og indeholder bl.a. hvedeekstrakt, jojobaolie og vitamin B5. Desuden er den dejligt fri for parfume, farvestoffer og parabener. Og nej, der er ikke meget luksus over at have den stående på badeværelseshylden, men det gør intet, når den virker så fint, er prisvenlig og kan bruges dagligt. Perfekt til alle med en hovedbund, der ofte bliver tør, stram og skællende – eller bare ønsker et mildt produkt. 200 ml til 54,95 kr.

Læs også: Begår du disse fejl, når du børster dit hår?

Tykkere hår: Nioxin Diaboost Thickening Xtransfusion Treatment

De fleste af os kunne godt bruge lidt mere fylde i vores fine (læs: tynde) skandinaviske hår. Og her kommer Nioxin Diaboost Thickening Xtransfusion Treatment ind i billedet. Den skal påføres i tørt/håndklædetørt hår og masseres blidt ind i hovedbunden, og dernæst føles det som umiddelbar ekstra fylde i håret. Om det decideret opleves som 11.000 ekstra hår, som der loves på indpakningen, er umuligt at sige, men virkning er der. Produktet indeholder alkohol, hvilket desværre kan virke lidt udtørrende. 100 ml til 419 kr. Fås hos udvalgte frisører.

Læs også: 10 tips: Sådan holder du dit hår sundt og smukt

Hold på håret: Sugarbearhair Vitamins

Det er lidt af et hypet produkt, de søde og velsmagende SugarBearHair-vitaminer. Flere amerikanske stjerner skulle efter sigende sværge til vingummierne, der bl.a. indeholder alle de ”hår-vigtige” vitaminer og mineraler, bl.a. biotin, der er med til at stimulere den fedtsyre, der skaber vækst i hovedbunden. Jeg spiser de anbefalede to om dagen (har dog lyst til flere!), og allerede efter halvanden måneds brug er mit hår mere medgørligt, levende og har fået en finere glans. Desuden fælder jeg langt mindre! 279 kr. for 60 stk.

 

 

Læs mere om: