Mode

Endelig! Karl Lagerfeld designer plus size-kollektion

Man kan undre sig over, at det ikke er sket før, men gode nyheder er det, at Karl Lagerfeld Paris i samarbejde med styling-brandet Stitch Fix nu har lanceret en plus size-kollektion.

Alt for ofte må kvinder, der ikke lige kan skrue sig ned i maksimalt en størrelse 38 se langt efter lækkert tøj fra de store designere og modehuse. Men nu behøver de ikke at kigge længere end til det amerikanske online-styling-bureau Stitch Fix, der netop har annonceret et samarbejde med ikoniske Karl Lagerfeld Paris.

Kender du ikke lige Stitch Fix, kan vi fortælle, at det er en online-service, der klarer styling og shopping for dig (nogle synes faktisk, dette er dejligt at slippe for): Du udfylder din profil og får tøj tilsendt, som stylisterne har udvalgt ud fra dine svar. Du prøver det derhjemme, og enten beholder du det, eller også returnerer du det gratis. Nemt og bekvemt.

Læs også: Se billedet: Derfor skal du glemme alt om tøjstørrelsen

I 2017 kunne Stitch Fix glæde de næsten 75.000 kvinder, der stod på plus size-venteliste med, at der nu også var et plus size-udvalg fra over 75 brands, og for nyligt var det så det fashionable modesamarbejde, der ramte nyhederne hos bl.a. thecurvyfashionista.com.

Det er bl.a. bloggerne Beautycurve og Curvy Girl Chic, der viser noget af det flotte, strømlinede tøj, der fås til priser fra 39$-148$ i størrelserne XL-XXXL, og som du blot beder om, gerne må være i din kommende tilsendte pakke. Du kan se lidt af udvalget her:

Læs også: Modeekspert Chris Pedersen: "Jeg tror, vi er på vej mod en tid, hvor vi kommer til at være mere barmhjertige mod os selv"

Vi håber, at flere store modehuse følger efter – både for kundernes og deres egen økonomis skyld, for der er i hvert fald et kæmpe marked for lækkert tøj til store kvinder. Faktisk er det blevet anslået, at der ligger et potentiale på ca. 20 billioner dollars i plus size-markedet. 

KØB et abonnement på Q og få en Tromborg håndcreme og en Tromborg fodcreme med som velkomstgave her

Læs mere om: