Elsk din krop

Single? – Sådan får du verdens bedste Valentinsdag!

Hvad går man, når man er single og Valentinsdag nærmer sig? Sætter dig ned i bedste Bridget Jones stil og hulker sig igennem dagen? Nej! Faktisk lige tværtimod. Læs med her og få gode idéer til at gøre Valentinsdag til DIN dag!

14. februar er Valentinsdag. Kærlighedens dag. Overalt flyder det over med hjerter, parmiddage, flettede fingre og bamser med "jeg elsker dig" skilte på maven. Men betyder det, at man bare helt skal slette den 14. februar i kalenderen, hvis man er single? Nej, langt fra.

Websitet Yourtango.com har sammensat en række gode råd til dig, der er single, og som gerne vil gøre Valentinsdag til en mærkedag - også uden en kæreste ved hånden!


1. Valentinsdag er kærlighedens dag, men behøver den kærlighed være rettet mod en kæreste? Kan den ikke være rettet mod dig selv? Brug dagen på at forkæle dig selv: Book en skønhedsbehandling, bestil eller lav din yndlingsret, se alle afsnit af din favorit tv-serie, gå en tur i skoven … Slap af, nyd det og lad det være en dag, der handler om dig, og dét, du kan lide!

2. Et alternativ er at bruge dagen til at få ryddet op i ting, der længe har irriteret dig. Er der en samtale, du bliver ved at skubbe, fordi det godt kan blive lidt ubehagelig, en dårlig samvittighed over et eller andet, du brude have gjort? Brug dagen på at gøre det, og få det ud af verden. Du vil føle dig så meget bedre tilpas, når du har fået det klaret.


>> Jakob Olrik: Kvinder, elsk nu jer selv!


3. Hvorfor ikke bruge dagen til at udforske livets mange muligheder? Måske det er i dag, du finder din nye passion? Book en tid til en prøvetime i yoga, hvis det er noget, du længe har drømt om. Eller tag din første løbetur. Lav din egen bearnaise fra bunden. Gå på museum. Sæt dagen af til at prøve noget, du altid har haft lyst til eller som du kun sjældent har tid til at gøre i hverdagen.

4. Kan du ikke bruge dagen på at hygge med en kæreste, hvorfor så ikke hygge med nogle andre i stedet for? Måske nogen, der ikke ellers bliver hygget så meget om? Saml dit gamle tøj sammen og kør det på genbrugen eller aflever det til nogen, der har brug for det. Tag ud og besøg noget familie, du ikke ser så tit eller bare sig "Tak fordi du altid er så hjælpsom" til ekspedienten i Netto. Det kan være små og store ting, men hjælp andre - og vær stolt og tilfreds med dig selv, når du går i sengen om aftenen.

5. Du er næppe den eneste single i vennekredsen (eller på facebook), så hvorfor ikke invitere til Valentinsfest for alle singlerne. Det kan være stort og vildt, eller intimt og hyggeligt - men nyd dagen/aftenen sammen, i stedet for at sidde alene.


Flere idéer til DIN Valentinsdag:

Luksus spa-ophold

Luftballon-flyvning

Faldskærms-udspring

Dyrepasser for en dag

Model-fotos

Urban high ropeArtiklen indeholder affiliate links

Læs mere om: