serier
Foto: Shutterstock
Elsk din krop

Ikke fan af sportssommeren? Her er 5 serier, du skal begrave dig i

Alle sportsfans er i øjeblikket oppe og køre over al den sport, der er udsigt til i den nærmeste fremtid. Bare rolig, du behøver ikke tvangsindlægges til diverse tour’e og mesterskaber.

Har du en computer og internetadgang, så er du sådan set ret tæt på at kunne hygge dig i fred og ro, mens resten af familien hepper og hujer af fjernsynet denne sommer.

>> Få 6 numre af Q + 2. mdr. Viaplay for kun 199 kr. SE MERE HER <<

Den populære streamingtjeneste Viaplay bugner nemlig med serier, der bare venter på, at du trykker play og forsvinder ind i universer fyldt med kærlighed, action, spænding og meget mere. (Psst.. Med Q får du to måneders gratis streaming på Viaplay – læs mere i bunden af artiklen). Vi giver dig her 5 gode grunde til at få Viaplay denne sommer:

1. Preacher

Som en af årets mest lovpriste serier kommer Preacher, baseret på tegneserierne fra DC Comics. Serien er af kritikerne bedømt til at være af en potentiel "The Walking Dead"-størrelse (som du selvfølgelig også kan vælge at se på Viaplay). I centrum står Jesse Custer, en kæderygende og alkoholiseret præst, som ved hjælp af sine livserfaringer og overnaturlige kræfter tager ansvar for sit lille lokalsamfund i Texas.

Læs også: The Notebook bliver til tv-serie
 

2. Californication

Hank Moody (David Duchovny, ham fra X-files) er i sig selv grund nok til at se Californication. Manden har et kvindetække ud over det sædvanlige, og selvom privatlivet sejler, prøver han konstant at gøre det rigtige over for sin datter og moren, som dog for længst har fået nok. Eller har hun? Hank Moodys til tider tåkrummende eskapader SKAL ses! Du kommer både til at grine og græde.

 

3. Transparent

Hele sit liv har Mort følt sig fanget i den forkerte krop, og han er forholdsvis gammel, da han springer ud som kvinden Maura. Denne dramakomedie er en af de fineste, vi nogensinde har set, og så behandler den et emne, som ikke mange populære serier beskæftiger sig med: transseksualitet. Og alligevel har den samme omdrejningspunkt som alle andre gode historier; nemlig kærlighed.

Læs også: Fifty Shades of Grey offentliggør navne på to nye skuespilleren til film nummer 2
 

4. Madmen

Okay, det er godt nok nogle år siden, at alle gik rundt og talte varmt om ”den nye serie Mad Men”, men det er jo ikke alle, der hopper med på bølgen i første omgang. Hvis du aldrig fik set reklamekongen Don Draper in action, så er denne sommer en god anledning. Serien foregår i 60’ernes New York og byder på masser af  intriger.

 

5. The Late Show med James Corden

Du har sikkert set de sjove klip med Adele, der synger karaoke i en bil og Jennifer Lopez, der gør det samme (samt sms’er med Leonardo DiCaprio). Listen med kendte mennesker, der spiller med på James Cordens sjove påfund er lang. Se alle afsnittene af hans talk show med alle dine yndlings-kendte på Viaplay.

Læs også: Video: Gwen Stefani, George Clooney og Julia Robers i fællessang på road-trip
 

Perfekt til ferien

Gem dine favoritter på forhånd og ser dem på din ferie eller på farten. Med offline-funktionen kan du gemme dine og børnenes favoritter, premierefilm og de nyeste afsnit af dine yndlingsserier, inden du tager afsted – så er du ikke afhængig af at være online på din ferie.

Ved at gemme offline i Viaplays’ app på tablet eller smartphone slipper du for, at filmen går i stå, når den er allermest spændende, hvis du mister forbindelsen til internettet eller forbindelsen ikke er hurtig nok. Da wifi i toget eller flyet ofte bruges af mange på en gang og derfor ikke er optimalt at streame live film på, så anbefaler vi, at du henter filmene ned hjemmefra.

 

Lige nu får du to måneders gratis Viaplay, hvis du køber et abonnement på et blad/magasin efter eget valg

Hvis du gerne vil benytte muligheden for at se film og serier på Viaplay helt gratis i 2 måneder, bedes du følge vejledningen herunder:

1) Køb et abonnement på Q eller et andet blad/magasin på samme hjemmeside

2) Du modtager automatisk en servicemeddelelse fra os via e-mail med din rabatkode

3) Følg vejledningen i e-mailen og så er du i gang

 

De første to måneder koster ikke noget, og herefter kan du frit afmelde abonnementet, hvis du ikke vil beholde det. Der er ingen binding. Gør du ikke noget, når de to måneder er gået, fortsætter det automatisk til 89 kr./md. Tilbuddet er gyldigt til og med d. 1. juni 2017 Tilbuddet gælder for nye Viaplay kunder, dvs. hvis du allerede har Viaplay, kan du desværre ikke benytte dig af dette tilbud.

Læs mere om: