Elsk din krop

Horoskop: Sådan bliver DIT 2015

Lejla Lindholm Christensen er astrolog og kendt for at ramme uhyre præcist med sine horoskoper. Læs her, hvordan dit 2015 kommer til at blive, ifølge dit årshoroskop.

Hvordan bliver dit 2015? Vi har bedt den anerkendte astrolog Lejla Lindholm Christensen om at udarbejde et horoskop, så du kan se, hvad planeterne antyder, der vil ske i dit nye år. Byder det på kærlighed, rejser, udfordringer, flytning? Læs dit gratis horoskop nedenfor, eller kig forbi her og læs dit horoskop gratis hver dag.

 

Stjernetegn: Vædder
20/3- 20/4

Der ligger mange udfordringer i luften. Nogle, som har ligget i et stykket tid og ventet på at blive løst. Samtidig vil der dukke nye udfordringer op til dig i de første par måneder af det nye år.

Du har oplevelser, som skubber dig fremad i den rigtige retning. Du mærker dog samtidig, at der er blokeringer. Alt vil ikke gå som du ønsker. Jo mere du lærer at være tålmodig og at tage tingene som de kommer, jo bedre for dig.

I forårsmånederne ser det meget lysere ud for dig. Her vil du nærmest sprudle af nye ideer. Der er som regel ikke langt fra tanke til handling hos dig. I disse måneder har du endnu mere travlt end sædvanligt med at se dine ideer manifestere sig.

Sommeren er en periode hvor du har stort held med alt nyt, du sætter i gang. Planeten Venus, som bl.a. symboliserer dine penge fortæller, at du skal være varsom med hvad du bruger dem på i maj og juni. I denne periode kan det koste mere end først aftalt. Omvendt er dette en super god tid til at sætte en større værdi på dig selv.

Udland, rejser, eksotiske farver og oplevelser deromkring er aktuelt i sensommeren. Her er der også særlig fokus på dit kærlighedsliv. Du ser verden i sort eller hvid.

Efteråret er en periode hvor noget skal ud af dit liv og noget helt nyt ind. Er du i et forhold, så vil perioden kunne bringe jer endnu tætte sammen, men først efter at I har været i dybden med en dyb samtale.

Stjernetegn: Tyren
21/4 - 21/5

Du har masser af medvind fra planeter lige fra årets begyndelse. Derfor kan du regne med en god jordforbindelse og stabilitet i de ting, du tager fat i.

Solsystemets største planet, Jupiter, står i en spænding til dit tegn. Det skaber udfordringer omkring kurser, uddannelse, rejser eller udlandsoplevelser. Jupiter har også at gøre med juridiske interesser, som kan spænde ben for dig.

Som Tyr ønsker du ikke altid at flytte dig med mindre det er højest nødvendigt. I forårsmånederne bliver du mere eller mindre tvunget til det. Her er det en god ide at følge med strømmen og tag tingene, som de kommer.
I april og maj har du særlige gunstige vilkår i dit kærlighedsliv. Dette kan være tiden, hvor du møder den eneste ene. Også i et eksisterende forhold kan du forvente romantiske stunder og en dejlig ny og opbyggende energi.

Maj og juni er gode til alle mulige økonomiske transaktioner. En god tid til køb eller salg af bolig. Også en fin tid til at købe en rejse eller kursus som vil give dig nye inspirationer.

I efterårsmånederne er der tegn fra stjernerne til at lære at samarbejde på mange forskellige planer. Teamwork, partnerskab, samarbejde af enhver form er aktuelt. En meget lærerig periode, hvor du vil se dig selv i et helt nyt lys. Du afslutter dette år med en ny viden, som har gjort hele året værd at leve.

Stjernetegn: Tvilling
22/5 - 21/6

Alt efter hvornår du er født i tvillingernes tegn vil du blive påvirket efterhånden, som året skrider frem. Et personligt horoskop vil vise helt konkret hvilke områder af dit liv, som bliver rørt.

Skæbneplaneten Saturn vil under alle omstændigheder danne en opposition til dit stjernetegn. Dette byder på udfordringer, tilbud og nye muligheder. Det er ikke sikkert, at du vil byde dem alle velkomne. Uanset, så vil du hurtigt mærke, at vejen ikke er uden om, men igennem. Saturn handler om bl.a. ansvar, struktur, organisation, planlægning og langvarige løsninger.

I maj og juni har du særlig betingelser for at dine ønsker og behov bliver imødekommet. Dette er også en fin tid til forelskelse, romantik og andet, som vil forsøde dit kærlighedsliv.

I den midterste del af sommeren vil du være særlig påvirket af planeten Merkur. Det indikerer en periode hvor al slags kommunikation er centralt. En fin tid til kontrakter, aftaler, jobinterviews, emails, skriverier, eller lignende.

I den sidste del af sommeren, i efteråret og i den sidste del af året vil det nok føles lidt som op ad bakke. Her vil der komme op til flere udfordringer, som du ikke kan komme udenom. Din egen stædighed eller mangel på samarbejde vil ikke hjælpe den proces, som skubber dig videre. Der ligger særlige udfordringer i forbindelse med uddannelse, kurser, religion, jura, filosofi, samt rejser og udenlandsoplevelser.

Stjernetegn: Krebsen
22/6 - 22/7

Det nye år starter op med at hele fire planeter står i opposition til dit stjernetegn. Det fortæller, at der er udfordringer i luften. Dit hjem og familieliv, som jo altid er dit hjertes og måske smertens barn, er særlig påvirket i de første måneder.

Fra april og igennem forårsmånederne har du en stærkere handlekraft og vilje end sædvanligt. Dette er en periode, hvor du tør tage nogle store beslutninger og valg, som vil give dig den luft, du synes, du mangler i din tilværelse. Det er meget sandsynligt, at du bruger en del penge, krudt og fysisk energi i forbindelse med dine hjemlige forhold. At male, tapetsere, flytte om eller ligefrem at flytte er absolut en mulighed. Det kan også tænkes, at nogen flytter ind eller ud.

Du føler, at du er vokset rigtig meget som menneske i det sidste års tid. Det vil være i sommerperioden og hen mod efteråret, at du vil vise verden og dig selv, hvem du er nu og hvad du kan og vil. Din selvtillid er i top og du tør noget, som du ikke før har turdet springe ud i.

I efteråret og hen mod slutningen af året vil du blive endnu mere dig selv. Forstået på den måde at de udviklinger og modninger, som dette år vil bringe, vil få rigtig mange ting til at falde på plads i dit liv. Hvad mere kan man ønske sig?

Stjernetegn: Løven
23/7 - 22/8

Vores solsystems største planet Jupiter er i dit stjernetegn helt frem til slutningen af sommeren. Det vil velsigne enhver Løve på stort plan. Mange ønsker vil gå i opfyldelse og mange store projekter og ideer bliver igangsat.

I forårsmånederne vil du stadig mærke Jupiters trang til vækst og ekspansion. Alt efter hvor din Sol står i dit personlige horoskop, så er der altid en særlig henvisning til, at du kan tro for meget om dig selv. Det er de store armbevægelsers tid, og derfor skal du tro på dig selv, men uden at være ekstravagant.

Jupiter har med udland, rejser og oplevelser deromkring at gøre. Derfor kan der være mere omkring de emner end sædvanligt. Går du med ønske om at vokse ved at lære mere, så er det et super godt år til at påbegynde en ny uddannelse, eller på anden måde at lære et helt nyt fag.

I sommerperioden vil også kærlighedens planet Venus være sammen med Jupiter i dit stjernetegn. Dette indikerer romantiske stunder og skønne kærlighedsmæssige oplevelser. Dette er afgjort en tid hvor du kan møde den eneste ene og blive forelsket. Også til at indgå ægteskab, forlove dig, blive forældre, eller andet som vil få din verden til at vokse og gro.

Til slut skal også en anden af Jupiters effekter nævnes. Nemlig, at du selv kan vokse i dine kilo. Derfor er det en periode hvor du skal passe på med for meget fedt og sukker.

Stjernetegn: Jomfruen
23/8 - 22/9

Uanset hvor du er i dit liv lige nu, så har du en klar fornemmelse af, i hvilken retning tingene skal gå for dig igennem det kommende år. Du er god til at planlægge enhver lille detalje, som kan gøre din hverdag nemmere. Du mærker også en særlig varme fra de mennesker, som betyder noget for dig. Du mærker, at du har al den støtte og opbakning, som du har brug for.

I forårsperioden vil kærlighedens planet Venus danne et fint aspekt til dit stjernetegn. Det indikerer en særlig god tid for romance og kærlighedsmæssige dejlige oplevelser. Desuden har Venus også med dine pengesager at gøre og der kan være lidt medvind til dig på dette område også.

I en stor del af sommeren vil den stærke handlekraftige Mars sende super gode energier på din vej. Din service og offerrolle, som du er så god til at bruge, vil du lade ligge for en stund i denne sommerperiode, og hurra for det! Du vil herigennem lære en hel masse omkring selv. At være den modtagende person, som ikke altid er din stærke side.

I efteråret og hen mod slutningen af dette vil du have den store lykkebringer Jupiter i dit stjernetegn. Også Mars vil komme ind og danne par med Jupiter. Dette lover tilsammen om en fantastisk slutning af dette år, hvor mange spændende ting sker for dig. Udland og rejser er også aktuelt.

Stjernetegn: Vægten
23/9 - 23/10

Du har allerede haft planeten Uranus overfor dit stjernetegn i et par år og har derved allerede mærket dens pust i nakken. Uranus er revolutionens planet. Den symboliserer overraskelser, frihed, pludselige hændelser, opbrud og udbrud.

Den elektriske planet Uranus vil fortsat påvirke dig i hele det kommende år. Det, du måske ikke selv formår at frigøre dig fra, vil komme udefra, uventet og overraskende.
I de tidlige forårsmåneder er der særlig fokus på begivenheder, som vil forstyrre din lille andedam. Det er en tid, hvor du sagtens kan finde på at chokere dine omgivelser ved dine handlinger.

I en stor del af sommerperioden er du særlig følsom, nærtagende og sårbar. Her er det vigtigt, at du holder din nye stil og ikke falder tilbage i en rolle, hvor du føler dig usikker og afhængig af andres meninger. Der vil være flere situationer, hvor du skal træffe et valg eller tage en beslutning. For din egen skyld er det vigtigt at du mærker godt efter. Du kan jo som vægt værende utrolig flink, rar og mange gange mere imødekommende overfor andres behov end dine egne.
Power planeten Pluto har også en del at skulle have sagt i dette år for dig. Den ønsker at bryde gammelt ned og bygge nyt op, indeni såvel som udenom dig.

Der er ingen tvivl om at en del af dette år vil være op ad bakke. Til gengæld lover stjernes aspekter dig en stor personlig vækst.

Stjernetegn: Skorpion
24/10 - 22/11

I den første halvdel af året vil du mærke en lang og sej proces som skal holdes i gang. Du satser på det sikre, det kendte og det trygge, hvilket er en fin ide. Du må dog regne med at det først i løbet af den kommende sommer vil vise dig høsten af det som du har sået.

Du kan også forvente af den første del af sommeren vil dukke en sag op, som har ligget og ulmet siden starten af året. Her er det vigtigt at du tager det ansvar du har omkring emnet. Det er skæbneplaneten Saturn som for sidste gang (i de næste 30år) vil være i dit stjernetegn. Saturn symboliserer bl.a. ansvar, mænd, chefer, brud, afslutninger, blokeringer, begrænsninger, mv. De tiltag omkring ovenstående som du måske ikke selv formår at tage, de vil komme udefra til dig fra det man kalder skæbne, dvs. de andre.

Når Saturn går ud af dit i sensommeren er der frit slag for i at dit liv tager en helt ny drejning. Her vil du vide hvem du er og hvad du vil. Det er også en tid, hvor du er langt bedre til at træffe dine beslutninger og til at sætte dine grænser overfor dine medmennesker.

I sensommeren og i hele efteråret vil du sprudle af ny energi og har lært at sætte støre værdi på dig selv. Så meget at du ved hvad du er værd og på den måde formår at tjene flere eller på anden måde får del af en økonomisk gevinst.

Stjerntegn: Skytten
23/11 - 21/12

Årets begyndelse kalder på dig. Der er ligger mange spændinger i luften, som omhandler dine pengesager, værdier, og selve værdiopfattelsen af dig selv. Det kan sagtens tænkes, at det hele er i bund. Uanset hvordan du har det med det, så er det en god idé, at du engagerer dig og er interesseret i dine egne værdier og ressourcer. Hvis du har det svært med det, er det en god ide, at du beder om hjælp til det. Det vigtigste er, at du tager ansvar.

Den store planet med ringene, Saturn, er inde i dit stjernetegn i en stor del af dette år. Det vil i stor grad påvirke dig i forhold til, hvilken vej dit liv går nu og hvilken vej det måske fremover skal gå. Uanset hvor meget du måske selv prøver at holde fast i det kendte, det sikre og det trygge, så kan du ikke vide dig sikker i det kommende år. Dét, som ikke skal være, vil blive dig begrænset. Samtidig er det naturligvis en super tid for dig selv at vise, hvad du vil og selv sætte dine grænser, tage ansvar, osv.

Fra slutningen af sommeren og frem igennem hele efteråret er Saturn på fremmarch i dit stjernetegn. Her kan du regne med al den medvind, du måtte ønske dig. Dette er også en periode, hvor du kan møde skæbnebetonede mennesker. Det vil sige mennesker, som du møder det helt rigtige sted og på det helt rigtige tidspunkt.

Den sidste del af året vil kalde på dine evner for samarbejde. Der vil blive krævet en del af dig fra dine omgivelser.

Stjernetegn: Stenbukken
21/12 - 19/1

Med hele fire planeter i dit stjernetegn er der lagt op til, at du tænker i helt nye baner om, hvilken vej det skal gå for dig fremover. Hvis du ikke allerede indenfor de sidste par år har skabt dig en ny karriere eller betrådt nye stier i din fremtid, så er det nu, at du vil gøre det. Den lille, men til gengæld transformerende planet, Pluto, vil sørge for den nødvendige nedbrydning og for at noget nyt kan komme ind i dit liv.

Det vil med andre ord sige, at du er klar til et helt anden slags job, end du hidtil har haft. Også en helt ny type mennesker og miljøer vil du være tiltrukket af.

I hele sommerperioden har du optimale betingelser for at skabe nye muligheder for dig selv. Handlekraft-, energi- og krigsplaneten Mars står her i en opposition til dit stjernetegn. Det giver dig muligheder og nye tilbud. Det er ikke sikkert, at du vil byde dem alle velkomne. Ikke desto mindre er det en god ide, at du gør. Idet Mars står i krebsens tegn er det ikke nogen dårlig ide at bruge tid, energi og penge i forbindelse med din bolig. Heller ikke som f.eks. at skabe et arbejdsrum i dit hjem.

I efterårsmånederne er Mars nået hen i Jomfruens tegn og vil give dig en super god medvind til at være praktisk, fornuftig og arbejdsom. Ikke at du ikke som sædvanlig er det. I disse måneder vil du dog have rigelig af selvtillid og selvværd også, hvilket vil hjælpe dig på din vej frem. Glæd dig!

Stjernetegn: Vandmand
20/1 - 19/2

Krigsguden Mars står i dit stjernetegn ved dette års begyndelse og samtidig i en opposition til den store planet Jupiter. Dette vil i høj grad skubbe til din handlekraft.

Dit behov for at føle dig som en fri, uafhængig og original person bliver udfordret. Nu er det op til dig selv at vise dine omgivelser, hvem du i virkeligheden er. Din mentale tilstand handler ikke om at blive fri for nogen eller noget, men snarere om at føle en mental frihed. For at nå det, vil du mere eller mindre føle dig tvunget ud i nogle magtkampe. Her gælder det om at være den du er, og så lade dine omgivelser være.

I forårsmånederne skal du regne med, at du skal bruge lidt mere tolerance og forståelse af dine kære og de mennesker, som er tættest på dig. Der er også her særlig fokus på dit kærlighedsliv, som står til skønne stunder i romantikkens tegn. Det er et forår, hvor du kan møde den eneste ene, eller hvor dit eksisterende forhold får en skøn opblomstring.

I sensommeren og hen mod efteråret vil du igen have super gode vilkår for at nogle af dine drømme vil gå i opfyldelse. Her gælder det igen at være så original som muligt. Det vil altid være godt for dig at gå mod strømmen. Du er ikke født til normer, regler og gamle traditioner. Den store opgave ligger i at kunne gøre det i en følelse af din egen personlige frihed.

Stjernetegn: Fisken
20/2 - 20/3

Det kan gøre gode ting og underværker for dig, hvis og såfremt du bruger Neptuns skønne energi. Neptun symboliserer bl.a. klarhed, klarsyn, fantasi, kreativitet, drømme, dagdrømme og visioner. Jo mere, du lytter til din intuition og følger dine drømme, uanset hvor uvirkelige eller upraktiske de måtte være, så vil dette være den bedste vej frem for dig i denne tid.

Den anden planet, som vil skabe udfordringer for dig er skæbneplaneten Saturn. Den vil i en stor del af dette år danne en såkaldt spænding til dit stjernetegn. Det vil give dig modstand, blokeringer, aflysninger eller andre begrænsninger. Du vil måske opdage, at den vej, som du selv lægger, ikke er farbar. Til gengæld vil der vise sig nye veje, som du bør tro på.

I sommerperioden har du super skønne vilkår for at mange af dine drømme rent faktisk kan gå i opfyldelse. Her er du i særlig god kontakt med Neptun. Bl.a. er der mange gode oplevelser i forbindelse med hav, vand, strand og eksotiske farver.

I det hele taget kan du forvente, at din intuition vil være bedre for dig at følge end din sunde fornuft, også selvom det kan føles nok så upraktisk.

I de sidste måneder af året er der særlige oplevelser i forbindelse med skole, uddannelse, juridiske anliggender, eller rejser. Alt sammen medvirkende til at året afsluttes på ganske forunderlig vis.
 

 

Bestil et personligt årshoroskop og få svar omkring din fremtid

 

 

 

Læs mere om: