Før de blev kendte - se stjernerne som børn

Elsk din krop

Før de blev kendte - se stjernerne som børn

De er næsten ikke til at kende, se her hvordan en af verdens mest sexede fodboldspiller, vampyr stjernen, 007, prinssesen, gladiatoren Maximus og supermodellerne så ud helt tilbage fra barnsben.

Han er virkelig en cutie, men det er meget svært at regne ud hvem det er, for du har helt sikkert set ham før. Få svaret i galleriet nedenfor.

Han endte med at gifte sig med en Victoria Secret model og løb rundt i Ringenes Herre med langt lyst fe hår, men hvordan så han egentlig ud laaang tid før alt dette? Find ham som ung grønskolling i galleriet nedenfor.

Stjernes liv før de blev stjerner hører man egentlig ikke så meget om, og ja det er måske heller ikke så interessant som at følge med i deres liv under stjerne solen. Men ved du hvordan Danny Zuko så ud før han gjorde kvinder bløde i knæene, eller har du tit spekuleret over hvordan storesupermodeller så ud som børn, var de allerede supermodeller dengang?

Mange er blomstret op som voksne og deres børnebilleder er slet ikke til at kende. Få et indblik i stjernernes fortid og se om du kan gætte hvem der er hvem.

Se det store galleri: Stjernerne FØR de fik lavet tænder

Se galleriet: Hollywoods store makeovers

Læs mere om: