Han har skrevet et brev til sit 16-årige jeg. Og alle på Instagram elsker det
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Hvis der er en fra den første sæson af "Bachelorette", som kan kalde en spade for en spade, så er det utvivlsomt den 27-årige Rasmus Andersen.
Tidligere på sæsonen fik han svaret kækt igen, da seerne ikke var helt tilfredse med, hvordan årets mandlige deltagere tog sig ud.
Senest er det dog ikke "Bachelorette"-begivenheder, da har fået Rasmus i søgelyset.
I stedet er det ærligt opslag, som han har delt med sine næsten 38.000 følgere på Instagram.
Her har han nemlig skrevet et brev med et helt særligt budskab til sit eget 16-årige jeg.
– Kære Rasmus på 16 år. Du er færdig med din 10 klasse, og er nu for andet år ikke blevet erklæret uddannelses-parat. Du er skoletræt ad helveds til, skriver han og fortsætter:
– Måske fordi du er den dummeste af dine venner bogligt, måske fordi at du tror alle autoriteter er nogle idioter, måske fordi du ikke gider lære ting der ikke interesserer dig eller måske fordi du ved inderst inde at det hele nok skal gå selv uden en uddannelse.
Opslaget har i skrivende stund høstet mere end 17.000 likes fra følgere, der hylder den selverklærede bonderøv forklædt som bydreng for at sætte fokus på, at man er god nok nøjagtigt, som man er.
Selv Ramus' tidligere lærer er kravlet ind i kommentarsporet for at hylde "Bachelorette"-deltageren for sin ærlighed.
– Det er nemlig rigtigt, Rasmus. Hilsen din gamle matematiklærer. Jeg tager dit opslag med på mit hold med unge, der ikke har taget en ungdomsuddannelse. Vi taler nemlig meget om den slags, skriver hun.
Andre følgere skriver, at Rasmus' opslag har "ramt dem lige i sjælen".
– Hvor er det vigtigt!!! Har virkelig lyst til at dele dette vigtige budskab! Bolig og hvilken uddannelse du tager eller ikke tager, er ikke definitionen på, hvem du er, eller HVAD du kan, lyder det i en af de mange kommentarer.
Over for TV 2 Østjylland forklarer Rasmus, at han har valgt at dele opslaget netop for at sprede budskabet om, at der ikke er noget at skamme sig over, bare fordi man ikke er vild med at gå i skole.
– Det er nok endnu mere vigtigt at sige højt i dag, end det var dengang. For i dag er forventningerne og presset til unge mennesker også tydelige på de sociale medier, siger han.
Se Rasmus' opslag her:
Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.