Velkommen til Det nye sort 
 
Velkommen til Det Nye Sort – podcasten hvor vi diskuterer, hvad der er hot og hipt, og om de nye trends holder … eller not. Fra fodlæsning til skovbadning. Fra lash lift til robotterapi. Lyt med og bliv klogere på, hvilke trends du skal hoppe på, og hvilke du skal lade gå.
 
Afsnit 6: Oprydningshysteri og tysk naturmedicin
 
Hyr Danmarks svar på Marie Kondo og få styr på dit indre og ydre rod og gå til heilpraktiker – så behøver du måske aldrig at gå til lægen. Vi har Thomas Kjærgaard til at tage temperatur på homøopatisk medicin. Skønhedsredaktør Vibeke Nielsen, SoMe-redaktør Nadia Laas og chefredaktør Camilla Kjems dykker ned i tidens trends.
 
Afsnit 5: Brainporn, Tarotkort på mobilen og den nye bestseller-munk
 
Få en hjerneorgasme ved at lytte til hviskende stemmer på Youtube, bliv klogere på din skæbne ved at spørge dine mobile tarotkort Skønhedsredaktør Vibeke Nielsen, SoMe-redaktør Nadia Laas Hansen og chefredaktør Camilla Kjems dykker ned i tidens trends til råds og den nye guru inden for slow living: en sydkoreansk Twitter-munk. SoMe-redaktør Nadia Laas, sundhedsredaktør Christina Bølling og chefredaktør Camilla Kjems dykker ned i tidens trends.

 
Afsnit 4: Face Fitness, #1yearchallenge og solo dining
 
Du må lide for skønheden – også når det gælder den nye, lettere hårdhændede beautybehandling, Face Fitness. Tyrkiske kvinder smider tørklædet under hashtagget #1yearchallenge og så er det blevet superhipt at gå ud at spise. Alene!
Skønhedsredaktør Vibeke Nielsen, SoMe-redaktør Nadia Laas og chefredaktør Camilla Kjems dykker ned i tidens trends.

 
 
Afsnit 3: Spist læbestift, cold crossfit og toilettabu
 
Din læbestift skal se trashy ud – på den helt lækre måde! Kvinder er begyndt at gå på toilettet – og så er træning i kulde gået hen og blevet det nye sort i USA. Sundhedsredaktør Christina Bølling, skønhedsredaktør Vibeke Nielsen og chefredaktør Camilla Kjems dykker ned i tidens trends.
 
 
Afsnit 2: Øjenvippeløft, robotterapi og WAF
 
Kunstige øjenvipper er yt – nu skal dem, du har, blot have et ”lash lift”. Robotter er klogere end selv de dygtigste psykologer – og før du investerer i dit næste køb til hjemmet, skal du måske overvejer om møblet/højtaleren/puden har WAF-faktor eller PAF-faktor? Sundhedsredaktør Christina Bølling, skønhedsredaktør Vibeke Nielsen og chefredaktør Camilla Kjems dykker ned i tidens trends.
 
 
Afsnit 1: Skovbad, J-Beauty og Julianne Moores bog-tip
 
Det nye sort er at tage et skovbad, forskønne ansigtet med J-beauty og læse den amerikanske buddhist Pema Chödrön. Sundhedsredaktør Christina Bølling, skønhedsredaktør Vibeke Nielsen og chefredaktør Camilla Kjems dykker ned i tidens trends.