renee podcast

Velkommen til Brev til Renée

Feminas brevkasse med psykolog og forfatter Renée Toft Simonsen er noget af det mest læste i femina og på femina.dk. I denne podcastserie kan du møde Renée, der svarer på spørgsmål om følelser og parforhold fra jer derude.

Afsnit 4 - Min mand gennem 24 år har forladt mig
”For syv måneder siden brød min verden helt sammen. Min mand gennem 24 år meddelte mig MEGET pludseligt, ”at han var blevet forelsket i en anden kvinde, at han ville skilles, og at han havde taget sin beslutning”. Præcis sådan lød ordene, og jeg havde ingen anelse om, at noget var galt.” Hør ugens brev til Renée her
 

Afsnit 3 - Min mand behandler mig som affald
”Jeg har svært ved at give slip, for jeg er stadig glad for min mand. Jeg er frustreret og bliver ved med at give mig selv skylden for det hele. Er det mig, den er gal med?” Hør ugens brev og Renées svar her
 

 

Afsnit 2 - Min mand tænder ikke på mig længere

”Jeg føler mig usexet og er bange for, at han pludselig skal møde en anden kvinde og falde for hende.” Hør hvad, Renée råder "den håbløse" til at gøre.

 

Afsnit 1 - Min mand har cybersex med andre

”Min mand finder kvinder på datingsider, som han dyrker cybersex med, både i form af skriveri og telefonopkald, og jeg føler mig svigtet og kvalmes ved tanken. Hvad går det ud på?” Hør ugens brev og Renée svar her.