Sushi med ramsløg og stenbiderrogn
Aftensmad

Sushi med ramsløg og stenbiderrogn

18. maj 2012Opdateret 12. april
af Julie Hey
Man behøver ikke holde sig til det traditionelle fyld, når man laver sushi. Forsøg dig også med ramsløg, som du selv kan plukke ude i skoven

Ingredienser

  • 125 g sushiris
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk risvineddike
  • 2 tangplader, noritang
  • ½ fed hvidløg
  • 100 g neutral flødeost, evt. Philadelphia
  • 8 ramsløgsblade
  • 100 g stenbiderrogn

Fremgangsmåde

  1. Tilbered sushirisene efter anvisning på pakken.
  2. Husk at opløse risvineddike med sukker inden risene sættes over.
  3. Køl risene ned til stuetemperatur.
  4. Læg en tangplade på rullemåtten og læg et tyndt lag kogte sushiris på køkkenfilmen. Tryk ikke risene ned.
  5. Pil hvidløget og pres det i flødeosten. Læg en stribe flødeost på risene samt 4 ramsløgsblade og stenbiderrogn.
  6. Rul rullen sammen væk fra dig selv og læg samlingen nedad på køkkenbordet.
  7. Gentag med næste rulle.
  8. Lad sushirullerne hvile i 10 min., inden de skæres i skiver.

Se flere opskrifter på sushi her.

Læs også