Mad
Grøntsagsfrikadeller med gulerod, selleri og porre
10. oktober 2012af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Grøntsagsfrikadeller med selleri, gulerod og porre er ideelle, hvis du vil tabe dig. Frikadellerne er nemlig kaloriefattige, mens du samtidig får masser af gode grøntsager indenbords.
Grøntsagsfrikadeller med selleri, gulerod og porre (10-12 stk.)
Ingredienser
2 skiver groft sandwichbrød
1 dl mælk eller vand
¼ selleri
1 mellemstor gulerod
½ porre
½ løg
Lidt persille
2 æg
Salt, peber
Evt. lidt rasp
Olie til stegning
Fremgangsmåde
Skær skorperne af brødet og læg det i blød i mælk eller vand.
Kør grøntsagerne et øjeblik i foodprocessoren og hæld det i en skål.
Rør udblødt brød, æg, salt, og peber i, til farsen er tilpas. Tilsæt evt. lidt rasp, hvis den er for tynd.
Form og steg frikadellerne i olie på en pande i, ca. 3 min. på hver side.