https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/10/41/madsag/boef3.jpg
Mad

Grøntsagsfrikadeller med gulerod, selleri og porre

10. oktober 2012
af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Grøntsagsfrikadeller med selleri, gulerod og porre er ideelle, hvis du vil tabe dig. Frikadellerne er nemlig kaloriefattige, mens du samtidig får masser af gode grøntsager indenbords.

Grøntsagsfrikadeller med selleri, gulerod og porre (10-12 stk.)

Ingredienser
2 skiver groft sandwichbrød
1 dl mælk eller vand
¼ selleri
1 mellemstor gulerod
½ porre
½ løg
Lidt persille
2 æg
Salt, peber
Evt. lidt rasp
Olie til stegning

LÆS MERE: Vil du have inspiration til flere grønne deller? SØNDAG har samlet 6 forrygende grønne deller til dig. Se dem her

Fremgangsmåde
Skær skorperne af brødet og læg det i blød i mælk eller vand.

Kør grøntsagerne et øjeblik i foodprocessoren og hæld det i en skål.

Rør udblødt brød, æg, salt, og peber i, til farsen er tilpas. Tilsæt evt. lidt rasp, hvis den er for tynd.

Form og steg frikadellerne i olie på en pande i, ca. 3 min. på hver side.

LÆS MERE: Selleri og æbler er en himmelsk kombination - prøv denne selleri- æblesauté som fantastisk tilbehør til både fisk og lyst kød. Se opskriften her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også