ravioli med skvalderkål
Mad

Ravioli med skvalderkål

4. april 2011
af Lynn Andersen
Foto: Bjørn Jakobsen
Skvalderkål er typisk haveejerens mest forhadte plante. Den er nærmest umulig at få bugt med, så hvorfor ikke bruge de fine skud, som så rigeligt vælter op af jorden? Her får du opskriften på ravioli med skvalderkål.

Tid: 30 min.

Ravioli med skvalderkål

Det skal du bruge:

Fyld:

300 g spæde skvalderkål
90 g ricotta
200 g hakket kogt skinke
90 g friskreven parmesan
1 æg
1 nip reven muskatnød
Salt, friskkværnet peber

Vil du selv lave pastaen til din ravioli? Så får du en opskrift her!

Desuden:

Friske lasagneplader
1 æg
60 g smør
2½ dl fløde
90 g friskrevet parmesan

TILMELD DIG SØNDAGS NYHEDSBREV HER, OG FÅ FLERE INSPIRERENDE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INDBAKKE

Sådan gør du:

Fyldet: Kog skvalderkål i saltet vand, til det falder sammen. Pres væden af og hak det meget fint. Bland alle ingredienser til fyldet.

Læg en lasagneplade på et spækbræt og pensl med pisket æg.

Læg en skefuld fyld på pastapladen ca. 4 cm fra enden, fortsæt med 8 cm's mellemrum.

Læg den anden plade over og tryk godt sammen rundt om fyldet.

Skær de fyldte plader ud i firkanter og klem kanterne sammen med en gaffel.

Kog raviolierne i letsaltet vand ca. 4 min. og læg dem i dybe tallerkener.

Kog smør og fløde ved svag varme.

Hæld flødesaucen over raviolien, drys med parmesanost og server.

Flere skønne opskrifter med ukrudt

Mælkebøttesaft Brændenældesuppe Stegt mælkebøtte med grøntsagsmos Smuk salat med bellisblomster Lasagne med kylling og skvalderkål Ravioli med skvalderkål

Læs også