https://imgix.femina.dk/media/sondag/2014/04/14/asiatisk-kyllingesalat/asiatisk-kyllingesalat-prim.jpg
Mad

Asiatisk kyllingesalat

1. april 2014
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Denne opskrift på asiatisk kyllingesalat er perfekt som forret eller som en let frokost. Få opskriften her

Asiatisk mad indeholder altid mange friske grøntsager og krydderurter, og denne kyllingesalat er ingen undtagelse.

Asiatisk kyllingesalat

Tid: 30 min.
4 pers.

Det skal du bruge til asiatisk kyllingesalat
3-4 kyllingebrystfileter
Lidt olie til stegning
1 agurk
1 rød chili
1 mango
2 skalotteløg
2 hjertesalat
Sesamolie
Sesamfrø
Frisk koriander
Frisk mynte

Er du vild med sund asiatisk mad, skulle du prøve denne opskrift på sommerruller. Sæt alle ingredienserne på bordet og lad dine gæster samle deres sommerruller selv, det er bår hyggeligt og sjovt. Få opskriften her

Sådan laver du asiatisk kyllingesalat
Brun kyllingefileterne på begge sider i lidt olie på panden. Tilsæt 1 dl vand og lad kødet simre i vandet i 5-7 min. på hver side, til de er møre. Lad dem køle af i lagen.

Skræl agurken, halver den på langs, skrab kernerne ud med en ske eller kniv og skær agurken i tynde stave. Fjern kernerne i chilien og skær den i tynde skiver. Skræl mangoen, skær den ovale sten i midten ud og skær kødet i skiver eller terninger. Skræl og skær skalotteløgene i tynde skiver. Skyl salaten og snit den fint.

Del kødet i fine strimler og vend dem med agurk, chili, mango, løg og salat.

Vend asiatisk kyllingesalat med sesamolie og drys med ristede sesamfrø og krydderurter.

Her får du endnu en dejlig asiatisk ret: Thaisuppe med rejer og nudler

Når du har spist en sund asiatisk kyllingesalat, må du godt synde lidt. Lad tænderne løbe i vand, når du bladrer igennem galleriet med de 25 fristende opskrifter med chokolade

Læs også