Rabarbertærte - i en sundere udgave
Desserter

Rabarbertærte - i en sundere udgave

23. april 2013
af Gitte Heidi Rasmussen
Opskrift: Denne rabarbertærte smager himmelsk, og det er svært at tro, at den tilmed er en sund version - tro det, prøv den!

Det skal du bruge

  • 2 plade fillodej
  • 50 g mandelmel
  • 1½ dl sukker
  • 300 g rabarber

Fremgangsmåde

  1. Halvér dejpladerne og læg dem oven på hinanden. Læg dem på et stykke bagepapir og læg det i et ovnfast fad, ca. 18 x 24 cm.
  2. Bland mandelmelet med sukker og drys halvdelen ud på dejpladerne.
  3. Læg rabarberne oven på mandelsukkeret og drys resten hen over.
  4. Bag tærten nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
  5. Afkøl og skær tærten i 8 lige store stykker.

Se flere opskrifter på tærte her.

Læs også