pyjamas
Tips & guides

Stylingskole: Sådan bruger du pyjamas-looket (uden at det ligner nattøj)

Synes du også, det er er lidt grænseoverskridende at gå på arbejde i dit nattøj? Bare rolig, vi guider dig til at få pyjamas-looket - uden du ligner en, der lige er tumlet ud af sengen.

SÅDAN BRUGER DU PYJAMAS-LOOKET

 

Do’s & Dont’s

1.       Sørg for at have lækkert og nyvasket hår de dage du hopper i pyjamassen, da du ellers hurtigt kan signalere et (for) afslappet look.

2.       Miks materialer som strik og denim med den bløde pyjamas for at give den lidt kant.

3.       Undgå hipster-trusser, der strammer, og BH’er, der gaber, da pyjamassens tynde materiale afslører alt, hvad du bærer under. En T-shirt-BH og en trusse eller G-streng uden syninger er optimal til pyjamassen.

4.       Brug skjorten som blazer over en hvid T-shirt for at give looket et cool og sporty tvist.

5.       Skift nederdelen, du plejer at hoppe i til festen, ud med pyjamasbukserne, som sikrer dig et chikt look med lidt drenget kant. 

 

LÆS OGSÅ: Ryd ud i dit skab: 7 typer af tøj, du bør skille dig af med

 

PÅ JOBBET
Skab et chikt look på kontoret ved at bruge pyjamasbukserne til sneakers i ruskind, en tætsiddende rullekravebluse, en spinkel halskæde og et stort herreur. Det er både behageligt og pænt og en frakke i denim sætter prikken over i’et, når turen går hjemad på cykelstien (eller i bilen)
 
I WEEKENDEN
Nyd weekenden på behageligste vis og brug et par løse jeans til pyjamasskjorten og en tynd strik. Med et par sandaler på fusserne og en crossbody-taske over skulderen er du klar til alt fra en gåtur i parken til en tur i biografen.
TIL FEST
Giv den afslappede og bløde pyjamas kant med en bikerjakke og røde læber. Sammen med de klassiske mules og en let perleørering skaber du det fineste festlook, der er den perfekte blanding af sexet, fint og afslappet. 
 

Læs mere om: